مقاله کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
جایگزین گلوتن در محصولات غلاتبدون گلوتن، یک چالش مهم تکنولوژیکی است. امروزه، استفاده از نشاسته و هیدروکلوئیدها یک رویکرد گسترده برای جایگزین گلوتن درتولید محصولات نانوایی بدون گلوتن است. طیف وسیعی از نشاسته مانند ذرت، سویا، ذرت خوشه ای، و باکویت با موفقیت جایگزین آرد نرم در بیسکویت و ترکیب صمغ و هیدروکلوئیدها با آرد به دست آمده از برنج، کاساوا وذرت فاقد کلوتن در نان، کیک و ماکارونی استفاده شده است. هیدروکلوئیدها یا صمغ ها گروه بزرگی از پلی ساکاریدها و مشتقات آنها هستند که قادرند محلول هایی با ویسکوزیته بالا در غلظت های پایین تولید کنند، معمولا هیدروکلوئیدها در تهیه محصولات بدون گلوتن به عنوان جانشین گلوتن برای بهبود بافت، ایجاد نرمی ، یکنواختی و به تعویق انداختن بیاتی استفاده می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.