مقاله کاربرد فرآیند فشاربالا و پالس الکتریکی روی فرآورده های لبنی پروبیوتیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فرآیند فشاربالا و پالس الکتریکی روی فرآورده های لبنی پروبیوتیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فرآیند فشاربالا و پالس الکتریکی روی فرآورده های لبنی پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فرآیند فشاربالا و پالس الکتریکی روی فرآورده های لبنی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فرآیند فشاربالا و پالس الکتریکی روی فرآورده های لبنی پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
افزایش مصرف محصولات لبنی حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک منجر به جستجو برای یافتن جایگزین های جدیدی شده است که زنده ماندن آنها در طول عمر مفید محصول تضمین شده با شد. فن آوری های جدید بکار گرفته شده در پردازش مواد غذایی مانند فرآیند فشار بالا و پالس الکتریکی بطور ذاتی ویژگی هایی دارند که قابلیت زنده ماندن میکروب ها را کاهش می دهند هدف از این بررسی، بحث درباره کاربرد فشار بالا و پالس الکتریکی بر روی فرآورده های لبنی پروبیوتیک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.