مقاله کاربردهای فشار هیدروستاتیک بالا بر شیر و محصولات لبنی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای فشار هیدروستاتیک بالا بر شیر و محصولات لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای فشار هیدروستاتیک بالا بر شیر و محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای فشار هیدروستاتیک بالا بر شیر و محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای فشار هیدروستاتیک بالا بر شیر و محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اخیرا کاربرد فشارهای هیدروستاتیک بالا (HP) روی شیر و محصولات لبنی افزایش یافته است. فشار بین ۶۰۰ تا ۳۰۰ مگاپاسکال نشان داده است که یک روش موثر در برای غیرفعال کردن میکروارگانیسم ها به ویژه پاتوژن ها می باشد علاوه بر نابودی میکرب ها، گزارش شده است HP ، ویژگی های ایجاد لخته توسط رنگ و یا اسید در شیر را بدون ایجاد آثار نامطلوب بر ویژگی های کیفی از قبیل مزه،عطر ویتامین ها و موادمغذی بهبود می بخشد. این ویژگی ها از ویژگی های با اهمیت د رصنعت لبنیات می باشد. استفاده از HP می تواند به عنوان یک روش نوین در تولید لبنیات با حفظ ویژگی های تغذیه ای و حسی، بافت و افزایش طول عمر محصول کاربرد خاصی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.