مقاله گوشت گاو خشک شده کافئین دار (Cafeinated Beef Jerky) ، غذایی مناسب برای رزمندگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله گوشت گاو خشک شده کافئین دار (Cafeinated Beef Jerky) ، غذایی مناسب برای رزمندگان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله گوشت گاو خشک شده کافئین دار (Cafeinated Beef Jerky) ، غذایی مناسب برای رزمندگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گوشت گاو خشک شده کافئین دار (Cafeinated Beef Jerky) ، غذایی مناسب برای رزمندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله گوشت گاو خشک شده کافئین دار (Cafeinated Beef Jerky) ، غذایی مناسب برای رزمندگان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
براساس تعریف موسسه بهداشت و بازرسی غذا،FSIS (Food Safety & Inspection Service)، وابسته به سازمان غذا داروی آمریکا ( USDA) در سال ۲۰۰۶، بیف جرکی (Beef Jerky) این گونه تعریف شده است: گوشت گاو مغذی متراکم که درنیتجه فرایند خشک شدن وزن سبکی پیدا می کند. این اسنک (لبچره) نیازی به یخچال و فرایندهای اضافی در طول نگهداری ندارد و درحرارت اتاق ماه ها قابل نگهداری است. جرکی بسته به نوع گوشت و روش تولید دارای ۵ – ۴ درصد چربی ، ۷۰ – ۶۰ درصد پروتئین ، ۱۱ ۹ درصد کربوهیدرا ، ۵۳ درصد موادمعدنی و هرصد گرم آن حاوی ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوکالری انرژی می باشد. یک تحقیق توسط Montain و همکاران در سال ۲۰۱۲ برروی ۱۵ نوع غذا و نوشیدنی حاوی کافئین انجام گرفت. جرکی بیشترین میزان مطلوبیت (۳۰%) و جلوگیری از گرسنگی (۴۰%) و سبکی (ازلحاط وزن) (۲۳% ) را در بین این مواغذایی کسب نموده است. کافئینه نمودن این اسنک به سربازان و رزمندگان کمک می کند تا علاوه بردریافت یک غذای کامل آماده مصرف بدون پختن نگهداری در یخجال، هوشیاری خود را طی عملیات حفظ نمایند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.