مقاله ارزیابی و تحلیل مخاطرات زیست محیطی تهدیدکننده توسعه گردشگری در نواحی روستایی(مطالعه موردی: دهستان فیروزجاه، شهرستان بابل)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و تحلیل مخاطرات زیست محیطی تهدیدکننده توسعه گردشگری در نواحی روستایی(مطالعه موردی: دهستان فیروزجاه، شهرستان بابل) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و تحلیل مخاطرات زیست محیطی تهدیدکننده توسعه گردشگری در نواحی روستایی(مطالعه موردی: دهستان فیروزجاه، شهرستان بابل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و تحلیل مخاطرات زیست محیطی تهدیدکننده توسعه گردشگری در نواحی روستایی(مطالعه موردی: دهستان فیروزجاه، شهرستان بابل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و تحلیل مخاطرات زیست محیطی تهدیدکننده توسعه گردشگری در نواحی روستایی(مطالعه موردی: دهستان فیروزجاه، شهرستان بابل) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
گردشگری و محیط زیست به طور متقابل با یکدیگر وابسته اند. محیط زیست بسیاری از جاذبه های توریستی را شکل می دهد و توسعه گردشگری می تواند آثار مثبت و منفی بر محیط زیست داشته باشد. از این رو توسعه و مدیریت گردشگری به گونه ای که با محیط سازگار باشد و به افت کیفیت آن نیانجامد، عامل اساسی در دستیابی به توسعه پایدار به حساب می آید.در این مقاله سعی شده اثرات و پیامدهای گردشگری با هدف گردشگری پایدار درابعاد زیست محیطی از دیدگاه جامعه میزبان مورد مطالعه قرار گیرد. این مطالعه در روستاهای دهستان فیروزجاه شهرستان بابل صورت گرفته اس ت. تحقیق حاضر با هدف کاربردی و بر اساس روش توصیفی و تحلیلی صورت گرفته است. داده های مورد نیاز از طریق پرسشنامه جمع آوری شده است و برای تحلیل داده ها و متناسب با نوع آنها، از آزمون همبستگی استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که گردشگری اثرات زیست محیطی منفی مختلفی را نظیر، افزایش آلودگی آب، خاک، افزایش ترافیک در روستا و بر هم خوردن آرامش، تخریب باغ ها، اراضی ملی و تخریب زیست بوم، همچنین افزایش مخاطرات طبیعی از قبیل سیل و رانش زمین و غیره; را در منطقه به دنبال داشته است. همبستگی مثبت و معنادار این شاخص ها با گسترش گردشگری در منطقه تأیید شده است.برای رسیدن به گرشگری پایدار باید الگو های ارزیابی زیست محیطی و ارزیابی تعداد گردشگر بر مبنای ظرفیت ها رعایت گردد. از این رو مدیریت علمی اثرات گردشگران بروی منطقه و برنامه ریزی برای کنترل و هدایت اثرات، امری مهم و اجتناب ناپذیر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.