مقاله مروری بر کاربرد بسته بندی های نوین در صنایع غذایی با تاکید بر فناوری های نانو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر کاربرد بسته بندی های نوین در صنایع غذایی با تاکید بر فناوری های نانو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد بسته بندی های نوین در صنایع غذایی با تاکید بر فناوری های نانو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد بسته بندی های نوین در صنایع غذایی با تاکید بر فناوری های نانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد بسته بندی های نوین در صنایع غذایی با تاکید بر فناوری های نانو :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه بسته بندی چهره ی کالاست و اولین ارتباط مشتری با محصول می باشد. در صنعت غذا بسته بندی یکی از عوامل موثر در حفظ کیفیت و ایمنی غذا است. درعصر حاضر صنایع بسته بندی تبدیل به یک تکنولوژی قدرتمند شده است تا بتوان با بسته بندی علمی، فعالیت باکتریها و عوامل فساد غذایی را به حداقل رساند. دردهه های گذشته مهمترین نوآوری درصنعت بسته بندی غذا، بسته بندی نانو می باشد. نانو تکنولوژی موارد کاربرد زیادی در صنعت غذا شامل نگهداری غذا ، بهبود طعم رنگ، سلامت غذا، بسته بندی، تولید غذا و فرایندهای غذایی دارد. از این رو در صنعت غذا توجه ویژه ای به این مبحث شده است اهمیت کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی، افزایش ممانعت ازورود وخروج گازها، افزایش پایداری رطوبتی و حرارتی در بسته بندی های مختلف مواد غذایی نظیر: گوشت های پروسس شده، پنیر، شیرینی جات، غلات و فراورده های لبنی می باشد. از جمله نانو ذراتی که به طور عمده در صنعت بسته بندی مواد غذایی استفاده می گردد، نانو ذرات اکسید سلیکون و اکسید نقره می باشد که علاوه بر خواص بازدارندگی در برابر اکسیژن و دی اکسید کربن و بهبود خواص مکانیکی بسته بندی، دارای فعالیت ضد باکتریایی نیز می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.