مقاله مروری بر مکانیسم مسمومیت زایی باسیلوس سرئوس در صنعت گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر مکانیسم مسمومیت زایی باسیلوس سرئوس در صنعت گوشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر مکانیسم مسمومیت زایی باسیلوس سرئوس در صنعت گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر مکانیسم مسمومیت زایی باسیلوس سرئوس در صنعت گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر مکانیسم مسمومیت زایی باسیلوس سرئوس در صنعت گوشت :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
باسیلوس سرئوس باکتری گرم مثبت و اسپورزایی است که به طور وسیعی در طبیعت انتشار دارد . بسیاری از سویه های این باکتری باعث مسمومیت غذایی با علایم اسهال و استفراغ می شوند. بیماری های نوع اسهالی توسط انتروتوکسین های همولیزین HBL، غیر همولیتیک NHE و سیتوتوکین k ایجاد می شود. از انجایی که گوشت به دلیل ارزش تغذیه ای منحصر به فرد جایگاه خاصی درتغذیه انسان دارد وجود این مواد مغذی درگوشت می تواند محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم آورد، درصورت عدم رعایت شرایط بهداشتی و عدم استفاده از روش های مناسب نگهداری گوشت و فرآورده های گوشتی این میکروارگانیسم ها موجب به خطر انداختن سلامت مصرف کننده شوند. باسیلوس سرئوس یکی از این میکروارگانیسم ها می باشد که در این مقاله سعی بر آن شده است که مروری بر چگونگی مسمومیت ناشی از غذا از این باکتری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.