مقاله مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن رس برکیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست معمولی از طریق تعیین خواص شیمیایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن رس برکیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست معمولی از طریق تعیین خواص شیمیایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن رس برکیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست معمولی از طریق تعیین خواص شیمیایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن رس برکیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست معمولی از طریق تعیین خواص شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن رس برکیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست معمولی از طریق تعیین خواص شیمیایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
استفاده از بسته بندی مناسب ، روشی موثر بر کاهش روند بیاتی نان و سایر فرآورده های نانوایی است . در این پژوهش از دو فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن – رس با ضخامت های ۴۵ و ۵۰ میکرومتر برای بسته بندی نان تست جو و معمولی استفاده شد. میزان رطوبت ، سفتی بافت، میزان تغییر رنگ نان های بسته بندی شده در فیلم های نانو کامپوزیت هر دو روز بکیار در مدت ۱۰ روز نگهداری دردمای محیط اندازه گیری و با نان در بسته بندی معمولی ( شاهد) مقایسه شد. با مطالعه بروی خواص شیمیایی نان های تست نتایج نشان دادکه با استفاده از فیلم های نانو کامپوزیت برای بسته بندی نان تست جو و معمولی باعث افزایش ماندگاری رطوبت ، کاهش میزان سفتی بافت و تغییر رنگ نان نسبت به نمونه شاهد می شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.