مقاله مقایسه برخی ویژگیهای فیزیکی در دانه های انار خشک شده با پیشتیماراسمزی وومایکروویو


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه برخی ویژگیهای فیزیکی در دانه های انار خشک شده با پیشتیماراسمزی وومایکروویو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه برخی ویژگیهای فیزیکی در دانه های انار خشک شده با پیشتیماراسمزی وومایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برخی ویژگیهای فیزیکی در دانه های انار خشک شده با پیشتیماراسمزی وومایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه برخی ویژگیهای فیزیکی در دانه های انار خشک شده با پیشتیماراسمزی وومایکروویو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
انار یکی از محبوبترین میوههای موجود در جهان است، که علاوه بر طعم مطبوع، ارزش غذایی بالا و خواص دارویی بسیاری دارد و همچنین در صنایع تبدیلی از جایگاه خاصی برخورداراست. در این تحقیق دانههای انار با دو روش پیشتیمار اسمز و – پیشتیمار مایکروویو )اسمز با غلظت ثابت ۴۰درصد و در دماهایی ۴۰-۵۰-۶۰ درجه سانتیگراد و مایکروویو با توانهای ۳۰۰- ۵۰۰-۷۰۰ وات ) و سپس خشککردن تکمیلی هر کدام به صورت جداگانه در آون با دامنه دمایی ۵۰-۶۰-۷۰ درجه سانتی گراد خشک شدند که هدف از این آزمایش تعیین چندین مشخصه فیزیکی دانههای خشکشده انار نظیر طول عرض ضخامت حجم، دانسیته، وزن هزار دانه میباشد، که تعیین این ویژگیها به عنوان مبنایی برای طراحی و ساخت ماشینها و تجهیزات انتقال و درجه بندی و فراوری محصول بسیار حائز اهمیت است. نتایج بدست آمده نشان داد که بیشترین میزان طول مربوط به دانههای خشکشده در شرایط پیش تیمار مایکروویو ۷۰۰ واتی و آون ۷۰ درجه سانتیگراد بود که تفاوت معنیداری با پیش تیمار اسمز ۴۰ درجه سانتی گراد و آون ۷۰ درجه سانتیگراد نداشت و همچنین بین دانسیته و وزن هزاردانه همبستگی ای مشاهده شد که با افزایش دانسیته وزن هزار دانه افزایش و با کاهش آن وزن هزاردانه کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.