مقاله معرفی اعضای جدید خانواده آنزیمی S1/P1 از گیاه جعفری (Petroselinum crispum L.)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی اعضای جدید خانواده آنزیمی S1/P1 از گیاه جعفری (Petroselinum crispum L.) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی اعضای جدید خانواده آنزیمی S1/P1 از گیاه جعفری (Petroselinum crispum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی اعضای جدید خانواده آنزیمی S1/P1 از گیاه جعفری (Petroselinum crispum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی اعضای جدید خانواده آنزیمی S1/P1 از گیاه جعفری (Petroselinum crispum L.) :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
آنزیم های نوکلئاز اختصاصی تک رشته (موسوم به نوکلئازهای خانواده S1/P1)، صرف نظر از فعالیت های بیولوژیکی اساسی شان، بدلیل برخورداری از ویژگی های کاربردی منحصر به فرد ازجایگاه بسیار مهمی درتحقیقات ژنتیک مولکولی برخوردار می باشند. کشف قابلیت گروهی از آنزیم های این خانواده جهت هضم اختصاصی نواحی جفت شدگی ناجوربازها در مولکول های DNA ی هترودوپلکس( زیر خانواده CEL I)، مهم ترین زمینه کاربردی آنزیم های خانواده S1/P1 در سال های اخیر بوده است. تاکنون، تحقیقات متعددی در زمینه شناسایی و معرفی آنزیم های اندونوکلئاز جدید با قابلیت هضم اختصاصی نواحی هترودوپلکس در مولکول های DNA به انجام رسیده است. در تحقیق حاضر، توالی های ژنی رمزکننده آنزیم های اندونوکلئاز اختصاصی DNAی هترودوپلکس از گیاه جعفری Petroselinum crispum L. با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز پس از نسخه برداری معکوس(RT-PCR) جداسازی و در ناقل پلاسمیدی pTZ57R/T همسانه سازی گردید. توالی های ژنی حاصل که برای اولین بار ازگیاه جعفری جداسازی شدند، با نام های PARS I و PARS II نام گذاری شده و در بانک ژن به ثبت رسیدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.