مقاله مقاومت افزایش یافته چغندر قند تراریخته حاوی ژن کیتیناز لوبیا در برابر Alternaria alternata
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقاومت افزایش یافته چغندر قند تراریخته حاوی ژن کیتیناز لوبیا در برابر Alternaria alternata دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقاومت افزایش یافته چغندر قند تراریخته حاوی ژن کیتیناز لوبیا در برابر Alternaria alternata کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاومت افزایش یافته چغندر قند تراریخته حاوی ژن کیتیناز لوبیا در برابر Alternaria alternata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقاومت افزایش یافته چغندر قند تراریخته حاوی ژن کیتیناز لوبیا در برابر Alternaria alternata :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
بیماریهای قارچی از عوامل عمده کاهش رشد و باروری چغندر قند در سراسر جهان محسوب می گردند.تراریختگی ژنتیکی،یکی از معتبر ترین راهبردهای بهبود مقاومت گیاهان در مقابل بیمارگرهای قارچی به شمار می رود.در این مطالعه،مقاوت چغندر قنمد تراریخته حاوی ژن کیتیناز لوبیا تحت کنترل راه انداز CaMV 35S در مقابل قارچ نکروتروف Alternaria alternata مورد بررسی قرار گرفت.آنالیز لکه ای نقطه ای (dot blotting) درج حداقل یک نقطه از ژن هدف را در ژنوم گیاهان تراریخته T0 تایید نمود.مایه زنی با A. alternata ،هیچ گونه علائم آلودگی را تا روز چهاردهم در لاین های تراریخته به دنبال نداشت،در حالی که ظهور علائم زردی و نکروتیک جزئی در اطراف محل مایه زنی در گیاهان شاهد غیر تراریخته مشاهده شد.این مطالعه،ترجمه ژن خارجی به پروتئین مورد انتظار و فعالیت کیتیناز در لاین های تراریخته را نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.