مقاله تحلیل ویژگی های سلامتی بخش روغن های دی آسیل گلیسرولی و بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مقاومت آن ها به اکسیداسیون


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل ویژگی های سلامتی بخش روغن های دی آسیل گلیسرولی و بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مقاومت آن ها به اکسیداسیون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل ویژگی های سلامتی بخش روغن های دی آسیل گلیسرولی و بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مقاومت آن ها به اکسیداسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل ویژگی های سلامتی بخش روغن های دی آسیل گلیسرولی و بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مقاومت آن ها به اکسیداسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل ویژگی های سلامتی بخش روغن های دی آسیل گلیسرولی و بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مقاومت آن ها به اکسیداسیون :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
دی آسیل گلیسرول ها ( DAG ) یک جزء طبیعی در روغن های خوراکی مختلف است و به طور معمول در رژیم غذایی انسان وجود دارد. اخیرا نشان داده شده است که DAG اثرات سودمندی نظیر پیشگیری و درمان چاق درمقایسه با با تری آسیل گلیسرول ( TAG ) دارد. مطالعات بالینی نشان داده که روغن DAG ، میزان شیلومیکرون تری آسیل گلیسرول در سرم خون را پس از صرف غذا کاهش می دهد و از انباشت چربی بدن به خصوص چربی احشایی جلوگیری می کند. مصرف طولانی مدت روغن DAG ، زمانی که فقط با روغن TAG پخت و پز معمولی جایگزین شود به میزان قابل توجهی باعث کاهش وزن بدن می گردد و از افزایش وزن در مقایسه با مصرف روغن TAG حتی درشرایط انرژی دریافتی یکسان، جلوگیری می کند. مطالعات هیچ اثر ژنتوتوکسیکی از روغن DAG (حاوی بیش از ۸۰ درصد، DAG ( در موش نشان نداده است. افزودن فیتوسترول ها به روغن DAG کاهش در سطح کلسترول تام وLDL را نشان می دهد در حالی که با افزودن فیتوسترول ها به روغن TAG چنین اثری مشاهده نشده است. اثرات سلامتی بخش روغن DAG در روغن های با مقدار مساوی و یا بیشتر از ۸۰ % دی آسیل گلیسرول که حاوی تقریبا %۷۰ ایزوفرم ۳،۱-DAG و اسیدهای چرب طبیعی هستند، مورد تایید قرار گرفته است. مقاومت این روغن در برابراکسیداسیون و فرآیند های حرارتی اختلاف معنی داری با روغن های معمول تجاری ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.