مقاله مقایسه ارقام گندم دارای قدرت گلوتن ضعیف و قوی از نظر زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی سنگین وبرخی خصوصیات مربوط به کیفیت نانوایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ارقام گندم دارای قدرت گلوتن ضعیف و قوی از نظر زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی سنگین وبرخی خصوصیات مربوط به کیفیت نانوایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارقام گندم دارای قدرت گلوتن ضعیف و قوی از نظر زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی سنگین وبرخی خصوصیات مربوط به کیفیت نانوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارقام گندم دارای قدرت گلوتن ضعیف و قوی از نظر زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی سنگین وبرخی خصوصیات مربوط به کیفیت نانوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارقام گندم دارای قدرت گلوتن ضعیف و قوی از نظر زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی سنگین وبرخی خصوصیات مربوط به کیفیت نانوایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در تحقیق حاضر از میان مجموعه های از ژنوتیپ های گندم هگزاپلوئید تعداد ۳۵ ژنوتیپ با قدرت گلوتن ضعیف و تعداد ۴۷ ژنوتیپ دارای قدرت گلوتن قوی ( براساس عدد والریمتری آن ها) انتخاب شدندو با روش SDS-PAGE مورد بررسی الکتروفورزی وآزمایشات تعیین ارزش نانوایی ( والریمتر، حجم رسوب زلنی، درصدپروتئین، حجم رسوب SDS) قرار گرفتند گروه ارقام ضعیف دارای عدد والریمتری زیر ۴۰ و گروه ارقام قوی دارای عدد والریمتری بالای ۶۰ بودند. آلل های مختلف در مکان ژنی کنترل کننده زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا در آن ها شناسایی و درصد فراوانی و ضرایب همبستگی با صفات کیفی آلل ها بررسی شد. ترکیبات آللی ۱۸+۱۷ و ۱۰+۵ در ارقام گروه قوی و در ارقام گروه ضعیف آلل های ۱و ۲ ترکیبات آللی ۱۰+۵ برای حجم رسوب SDS مطلوب و در دو گروه ترکیبات آللی ۱۲+۲ دارای مطلوبیت کمتر معرفی شدندو در ارقام قوی با در نظر گرفتن ضرایب همبستگی ترکیبات آللی ۱۸+۱۷ و ۱۰+۵ اثر همافزایی برای صفات کیفی داشتند. فراوانی ترکیب آللی ۱۰+۵ در ژنوتیپ های قوی ۶۳% و در ژنوتیپ های ضعیف ۴۰% است. تجزیه خوشه ای گروه ارقام قوی را به چهار زیر کلاستر تقسیم کرد. کلاستر سه بالاترین عدد والریمتری وکلاستر چهار بالاترین حجم رسوب SDS را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.