مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
باوجود ارزش بالای گوشت طیور و عدم کنترل و بازرسی دقیق بر روی لاشه های ذبح شده طیور در کشتارگاه ، امکان انتقال اشریشیا کلی که یکی از عمده ترین باکتریهای ایجاد کننده فساد غذایی است، به انسان وجود دارد. این بررسی به منظور تشخیص و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت قرقاوول، کبک، اردک غاز در شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس، انجام شد. به ترتیب تعداد ۲۲، ۱۷، ۲۵ و ۳۶نمونه گوشت عضله سینه قرقاوول ، کبک ، اردک و غاز از شهرستان های گیلان، مازندران، اصفهان و فارس جمع آوری و سریعا به آزمایشگاه انتقال داده شد. پس کشت ، از کلنی های تیپیک که نشانگر اشریشیا کلی بودند، DNA استخراج و واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تایید تشخیص و شناسایی گروه سرمی O157 ، استفاده شد.الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی به روش دیسک گذاری ساده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که در کل ۲۷% نمونه ها از نظر وجود اشریشیا کلی مثبت بوده اند و از بین نمونه های مثبت، ۶ نمونه دارای گروه سرمی O157 بودند. بررسی نشان داد که بیشترین و کمتین فراوانی باکتری و گروه سرمی O157 به ترتیب متعلق به گوشت غذا و گوشت کبک بوده است . باکتری اشریشیا کلی جدا شده از گوشت طیور، بیشترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به سولفامتوکسازول و ونکومایسین وکمترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی را به جنتا مایسین و سیپروفلوکساسین، داشته است. اخلاف آماری معنی داری (۰/۰۵>P) بین میزان شیوع باکتری و گروه سرمی O157 بین گوشت غاز و کبک و هم چنین بین میزان مقاومت به انتی بیوتیک های مختلف دیده شد. پیشنهاد می شود که از روش دقیق ، سریع و بی خظر واکنش زنجیره ای پلیمر از جهت کنترل بهداشت طیور از نظر وجود پاتوژن های مثل اشریشیا کلی بهره بگیریم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.