مقاله تلخی زدایی آب مرکبات


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تلخی زدایی آب مرکبات دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تلخی زدایی آب مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تلخی زدایی آب مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تلخی زدایی آب مرکبات :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تلخی در آب مرکبات از سال ۱۹۳۲ به عنوان مشکلی در صنایع تبدیلی مرکبات مطرح بوده است که برای حل این مشکل ابتدا اقدام به شناسایی علل تلخی زا در آب مرکبات نموه که مهم ترین آنها در دو گروه مواد شیمیایی تلخ شامل لیمو نوئیدها و فلا ونوئیدها مانند لیمونین، نارینجین، هسپریدین قرار می گیرند و سپس روش های مختلفی را برای تلخی زدایی ابداع نمودند که البته اکثر این روش ها در صنعت با مشکلاتی مواجه شدند که مهم ترین این روش ها عبارت است از روش آنزیمی و جاذب سطحی، همچنین پس از مدتی به ارزش تغذیه ای عوامل تلخی زا در مرکبات پی بردند که منجر به ترغیب آنها به استخراج این ترکیبات شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.