مقاله تولید کیتوزان توسط قارچ های ریزوموکورمهی (Rhizomucormeihei) و موکور راسموسوس (Mucorracemosus) و خواص فیزیکی،شیمیایی و ضدمیکروبی آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید کیتوزان توسط قارچ های ریزوموکورمهی (Rhizomucormeihei) و موکور راسموسوس (Mucorracemosus) و خواص فیزیکی،شیمیایی و ضدمیکروبی آنها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید کیتوزان توسط قارچ های ریزوموکورمهی (Rhizomucormeihei) و موکور راسموسوس (Mucorracemosus) و خواص فیزیکی،شیمیایی و ضدمیکروبی آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید کیتوزان توسط قارچ های ریزوموکورمهی (Rhizomucormeihei) و موکور راسموسوس (Mucorracemosus) و خواص فیزیکی،شیمیایی و ضدمیکروبی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید کیتوزان توسط قارچ های ریزوموکورمهی (Rhizomucormeihei) و موکور راسموسوس (Mucorracemosus) و خواص فیزیکی،شیمیایی و ضدمیکروبی آنها :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
کیتوزان از میسلیوم قارج های ریزوموکورمهی و موکور راسموسوس بدست می اید. مقدار نهایی استیل زدایی که توسط HNMR تعیین شد نشان داد که برای کیتوزانی که از ریزومورکورمهی بدست می آمد ۹۸/۶% و برای کیتوزانی که از موکورراسموسوس بدست می آمد ۹۷/۱% بود.همچنین برای بررسی خواص ضد میکروبی کیتوزان بدست آمده از قارچ، حداقل مقادیر غلظت مهارکنندگی (MIC) برروی ۱۲ رشته باکتری و قارچ انجام شد واطلاعات بدست آمده نشان داد که فعالیت ضدباکتریایی و ضد قارچی کیتوزان بدست امده از قارچ در برابر اشیرشیاکلی، سودوموناس ائروژینوزا و کاندید ا آلبیکانز بیشتر از کیتوزان بدست امده از میگو باشد . نتایج بیانگر این است که استفاده از کیتوزان بدست آمده از قارچ می تواند به عنوان جایگزین مناسب برای کیتوزان از میگو باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.