مقاله تهیه صنعتی آنزیم لیپاز از طریق بیوتکنولوزی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه صنعتی آنزیم لیپاز از طریق بیوتکنولوزی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه صنعتی آنزیم لیپاز از طریق بیوتکنولوزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه صنعتی آنزیم لیپاز از طریق بیوتکنولوزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه صنعتی آنزیم لیپاز از طریق بیوتکنولوزی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
دانش آنزیمولوژی تحول در صنایع بیوتکنولوژی ایجاد نموده است، به طوری که امروزه از بین۴۰۰۰ آنزیم شناخته شده در حدود ۲۰۰ نوع آن در صنایع مختلف کاربرد دارند که اکثرا از منابع میکروبی حاصل شده اند. امروزه بیشتر آنزیمها (و احتمالا در آینده ای نزدیک همه آنها) به وسیله فرمانتاسیون مواد با پایه زیستی تهیه می شوند . آنزیمهای هیدرولیتیکی چون پروتئازها، آمیلازها، آمیدارها، استرازها و لیپازها بخش عمده ای از داد و ستد آنزیمهای صنعتی را در بر می گیرند . در این میان لیپازها به خاطر کاربرد گسترده در صنایع مختلف ازجمله تولید شوینده ها، صنایع غذایی، داروسازی، کشاورزی و ; اهمیت فراوانی داشته ودر دست مطالعه و بررسی هستند . لیپازها گروهی از آنزیم های هیدرولازی می باشند که با هیدرولیز باند های استری تری گلیسیریدهای زنجیر بلند باعث تجزیه آنها به گلیسرول و اسید چرب می شوند. دارا بودن این آنزیمها از یکسری ویژگی های عملکردی باعث شده است تا لیپازها به طور گسترده ای در صنعت مورد استفاده قرار گیرند . این ویژگی ها شامل تولید آنها توسط طیف وسیعی از جانداران مانند گیاهان ، جانوران، و میکروارگانیسم هایی مانند قارچ و باکتری و تمایل کاملا اختصاصی آنها به سوبسترا بر اساس نوع، شکل فضایی و محل اتصال اسید چرب و کاتالیز نمودن واکنش های متنوعی مانند هیدرولیز و سنتز باندهای استری و یا ایجاد تغییر در آنها می باشد، همچنین درمیکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها عواملی مثل پایداری در دما و PH متفاوت نیز از ویژگیها ی اختصاصی این آنزیم ها محسوب می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.