مقاله جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تضمین پایداری محیط زیست و امنیت غذایی یکی از اهداف توسعه در هزاره سوم است. امروزه عدم رعایت استفاده بهینه نهاده های کشاورزی به ویژه کود و سم مشکلات زیادی را برای محیط زیست و سلامتی موجودات به وجود آورده است و امنیت غذایی نسل های آینده را با خطرات جدی مواجه کرده است.در کشور ما از ۸۰۰ آفت کش قابل استداده در دنیا ۲۱۱ نوع آن به ثبت رسیده است عدم رعایت استفاده بهینه از این سموم در کشاورزی، و بقایای این نهاده ها در میوه و سبزی ها مشکلات زیادی برای سلامتی انسان به وجود آورده است. در این مقاله سعی بر آن است تا کشاورزی ارگانیک بعنوان راهبردی جهت تأمین امنیت و سلامت غذایی مورد بررسی قرار گیرد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است کشاورزی ارگانیک با حداقل رساندن و حذف تدریجی سموم و کودهای مصتنوعی شیمیایی ضمن کاه خطرات مذکور، موجب بهبود ارزش غذایی محصولات کشاورزی خواهند شد. همچنین، محصولات ارگانیک ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری دارند چرا که این شکل مدیریت کشاورزی می تواند در سنتز ترکیبات ثانویه مثل پلی فنل ها موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.