مقاله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماءالشعیر حاوی استویا و اینولین


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماءالشعیر حاوی استویا و اینولین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماءالشعیر حاوی استویا و اینولین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماءالشعیر حاوی استویا و اینولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماءالشعیر حاوی استویا و اینولین :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ماءالشعیر (آبجو) یکی از انواع نوشیدنی های پرطرف دار در دنیابه شمار می آید. در دهه های اخیر، مصرف مواد غذایی کم کالری حاوی جایگزین های قند به منظور کاهش انرژی دریافتی، کنترل وزن بدن و بیماری هایی مانند دیابت و کاهش قند خون رواج یافته است. درپژوهش تاثیر شیرین کننده های طبیعی استویا و اینولین برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماءالشعیر مورد ارزیابی قرارگرفت. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که استفاده از این شیرین کننده ها درتولید ماءالشعیر هیج اثر سوئی روی اسیدیته، ph ، خاکستر ماءالشعیر نداشته ، درحالی که بریکس و ماده خشک نسبت به ماءالعشعیر شاهد کمتر می باشد. از طرفی کدورت و رنگ نیز به مقدار کمی افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.