مقاله شیرین کننده استویا و اثر آن روی بیماران دیابتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شیرین کننده استویا و اثر آن روی بیماران دیابتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شیرین کننده استویا و اثر آن روی بیماران دیابتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیرین کننده استویا و اثر آن روی بیماران دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شیرین کننده استویا و اثر آن روی بیماران دیابتی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
رژیم های غذایی پرکالری به همراه عدم فعالیت فیزیکی کافی می تواند منجر به افزایش وزن شده که در نهایت باعث بروز بیماری هایی همچون چاقی، بیماری های قلبی و عروقی ، فشار خون، دیابت غیروابسته به انسولین و غیره می گردد. آگاهی مردم از اینکه تغذیه مناسب می تواند در سلامتی افراد موثر باشد، موجب شده تا امروزه تولیدکنندگان مواد غذایی، محصولاتی با چربی، شکر و نمک کم و فیبر بیشتر تولید نمایند که این رژیم های غذایی می تواند از بروز برخی از بیماری ها جلوگیری کند. یکی از این رژیمهای خاص، تولید غذاهای کم کالری با میزان کمتر شکر است که در این رابطه ترکیبات شیرین کننده متنوعی به عنوان جایگزین شکر مطرح شده اند، تا محصولات غذایی و نوشیدنی های متنوعی تولید گردد که در آنها میزان شکر دریافتی و کالری تولید شده در بدن انسان کاهش یابد و این محصولات برای افراد چاق و دیابتی مناسب باشد. استویا گونه ای نسبتاً چند ساله، بوته ای و کوتاه قد از خانواده ی Asteraceae است. استویا یک شیرین کنندهگیاهی است که ۳۰۰ برابر از ساکارز شیرین تر است. این گیاه بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی است که هم اکنون درکشور های پاراگوئه، اوروگوئه، آمریکای مرکزی، برزیل، تایلند و چین به صورت تجاری کشت می شود. یکی از اجزای اصلی ماده خشک Stevia rebaudiana Bertoni دی ترپن گلیکوزید، استویوزید است که شیرینی بسیار زیادی دارد و به عنوان یک شیرین کننده بدون کالری شناخته شده و در بسیاری از کشورها مانند ژاپن استفاده می شود. استویا به دلیل شیرینی ۳۰۰ برابری نسبت به ساکارز، بدون کالری بودنش، تاثیر اندک بر قند خون، تاثیر احتمالی بر کاهش چاقی و فشار خون بالا، نداشتن اثرات سرطان زایی در مقایسه با سایر شیرین کننده ها، غیر سمی بودن، گیاهی بودن و خصوصیات تدافعی نسبت به آفات بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.