مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد چیپس سازی با استفاده از حوضچه های هوادهی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد چیپس سازی با استفاده از حوضچه های هوادهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد چیپس سازی با استفاده از حوضچه های هوادهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد چیپس سازی با استفاده از حوضچه های هوادهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد چیپس سازی با استفاده از حوضچه های هوادهی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این پژوهش، پساب یک واحد چیپس سازی که محصولات خود را که عمدتاً از ریشه سیب زمینی سرخ شده و از قبیل انواع چیپسهای پر مصرف می باشند و آنها را در پاکتها و بسته بندیهای بهداشتی استاندارد به بازار عرضه می کند، مورد مطالعه قرار در آنها عموماً کمتر از ۳۰۰ پی پی ام وBOD5 گرفته است . در این مطالعه پساب خام که طی آزمایشهایی بار آلی قابل هضم بالاخره غیر هوازی مورد تثبیت قرار گرفت . در این آزمایشها جهت بهینه سازی روند تثبیت هیچگونه ترکیبات افزودنی از قبیل ترکیبات ازته به عنوان کمک خوراک و یا ترکیبات دیگر بکار نرفت . نتایج آزمایشها نشان می دهند که برای هضم غیر موازیراندمان تثبیت و جداسازی بار آلی قابل هضم بعد از دو هفته به مرز ۲۵ درصد می رسد . نتایج فوق راندمان عملیات را در موارد غیر هوازی اختیاری و هوازی معمولی بعد از گذشت همان زمان به ترتیب به ۲۰ درصد و ۲۴ درصد نشان می دهد . در ۳ مورد فوق راندمان کاهش بار آلی بعد از ۶ هفته بهبود محسوسی نمی یابد نتایج آزمایشات فوق نشان می دهد که اثر هوادهی در یکحوضچه هوادهی بر روی کاهش بار آلی قابل هضم بطور کلی متفاوت و بارز است . این آزمایشها نشان می دهند که ترکیبات فوق بعد از دو هفته هوادهی تا حدود ۹۴ درصد کاهش می یابند و کاهش جذب فوق بعد بعد از ۳ هفته تا ۹۶ درصد کاهش می یابند . و کاهش جذب فوق بعد از ۳ هفته تا ۹۶ درصد افزایش می یابد . در هر ۴ تکنیک فوق سینتیک کاهش بار آلی قابل هضم واکنشهای درجه یک را پیروی می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.