مقاله بررسی کمی و کیفی آب حاصل از شستشوی پروسس تولید پنیر و استفاده مجدد آن در کارخانه شیر پگاه گیلان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کمی و کیفی آب حاصل از شستشوی پروسس تولید پنیر و استفاده مجدد آن در کارخانه شیر پگاه گیلان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمی و کیفی آب حاصل از شستشوی پروسس تولید پنیر و استفاده مجدد آن در کارخانه شیر پگاه گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمی و کیفی آب حاصل از شستشوی پروسس تولید پنیر و استفاده مجدد آن در کارخانه شیر پگاه گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمی و کیفی آب حاصل از شستشوی پروسس تولید پنیر و استفاده مجدد آن در کارخانه شیر پگاه گیلان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
شیر و فرآورده های لبنی یکی از مناسب ترین و متداول ترین غذاهایی است که انسان در طول روز مصرف میکند و همین امر موجب گسترش روز افزون صنایع فرآوری شیر و در پی آن مصرفی حجم عظیمی از آب درفرآیند تولید محصولات می باشد. این امر باعث گردیده که به دنبال استفاده از منابع غیر متعارف آب برای دستیابی به توسعه پایدار باشند. ما نیز در این تحقیق زمان معینی از آب حاصل از شستشوی سیستمپروسس در تولید پنیر در کارخانه پگاه گیلان مورد استفاده مجدد قرار دادیم. برای این منظور مشخصات شیمیایی آب خام قبل و بعد از تصفیه و سختی گیری، مشخصات شیمیایی و میکروبی آب انتهایCIP سیستم پروسس، میزان مصرف و بازگشت آب در سالن پنیر در دو ماه مهر و آبان مورد بررسی قرار گرفت. حفاظت از ارزش های منابع طبیعی و در نتیجه صرفه جویی در مصرف آب از اهداف این مقاله میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.