مقاله بررسی مزیت استفاده از روغن گیاهی جایگزین شده بجای روغن ماهی در غذاهای ترکیبی ماهی ها


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مزیت استفاده از روغن گیاهی جایگزین شده بجای روغن ماهی در غذاهای ترکیبی ماهی ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مزیت استفاده از روغن گیاهی جایگزین شده بجای روغن ماهی در غذاهای ترکیبی ماهی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مزیت استفاده از روغن گیاهی جایگزین شده بجای روغن ماهی در غذاهای ترکیبی ماهی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مزیت استفاده از روغن گیاهی جایگزین شده بجای روغن ماهی در غذاهای ترکیبی ماهی ها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
روغن ماهی، یک ترکیب مهم غذایی را در مواد غذایی حاوی ترکیب ماهی برای افراد گوشت خوار تشکیل می دهد که علت آن داشتن اسیدهای چرب مهم مخصوصاً اسیدهای چرب اشباع نشده امگا۳ می باشند(n-3PUFA-n) مسئله جابجای روغن ماهی در غذاهای دریایی، اخیراً مورد توجه قرار گرفته است که علت آن پخش اطلاعات جدیدی می باشد که نشان می دهند در صنعت کشت آبی از ۴۰ و ۷۵% تولید جهانی غذاهای حاوی ماهی وروغن ماهی استفاده می شود. در دهه آینده، تولید روغن ماهی، نمی تواند نیاز کشتهای آبی را فراهم کند و این یعنی که ماهی گیرانی که روغن ماهی و غذاهای حاوی ماهی را تهیه می کنند، به محدودیت دسترسی می رسد. چندین سال پیش به پیشرفت های زیر در زمینه جابجائی روغن ماهی با روغن گیاهی در غذاهای حاوی ماهی صورت گرفت تا از وابستگی به روغن ماهی و کاسته شده و هزینه ها هم کم شوند. یافته های اخیر هم برپایه منابع حاصل از جابجایی روغن ماهی با روغنهای گیاهی در ترکیبات غذایی حاوی ماهی هستند که دراین مقاله نشان داده می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.