مقاله بررسی میزان آبگیری مجدد و شاخصهای رنگی (*b،*a،*L )در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آبگیری مجدد و شاخصهای رنگی (*b،*a،*L )در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آبگیری مجدد و شاخصهای رنگی (*b،*a،*L )در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آبگیری مجدد و شاخصهای رنگی (*b،*a،*L )در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آبگیری مجدد و شاخصهای رنگی (*b،*a،*L )در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در سالهای اخر میوه انار به عنوان یک محصول با ارزش بالا قرار گرفته و تقاضا برای مصرف آن افزایش پیدا کرده، بخش های خوراکی میوه انار هم به صورت تازه ( آب میوه، مربا و ;.. ) و هم به صورت خشک شده (اناردان )استفاده می شود . در این تحقیق دانه انار را با دو روش پیش تیمار اسمزی ( باغلظت ۴۰ درصد و دما های ۴۰-۵۰ -۶۰ درجه سانتی گراد) و سپس خشک کردن تکمیلی در آون با دامنه دمایی ۵۰-۶۰-۷۰ درجه سانتی گراد به صورت جداگانه و همچنین پیش تیمار مایکرووویو (با قدرت های ۳۰۰-۵۰۰-۷۰۰ وات ) و سپس خشک کردن تکمیلی با آون با همان دامنه دمایی خشک شدند.هدف از این تحقیق تعیین شرایط بهتر خشک کردن براساس میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی است. هدف از این تحقیق تعیین کیفیت بهتر دانه های خشک شده انار از نظر خواص فیزیکوشیمیایی براساس نوع خشک کن می باشد. براساس نتایج بدست آمده زمانی که از پیش تیمار اسمز استفاده می شود؛ به علت نقش فعال قندها د رواکنش های شیمیایی رنگ زا در طی خشک کردن هوای داغ در شاخص های قرمزی و زردی کاهش بیشتری مشاهده می شود و همچنین در دانه های خشک شده با پیش تیمار مایکروویو به علت ایجاد ترک های بسیار ریز در دانه ها باعث افزایش نقاط جذب آب در دانه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.