مقاله بررسی نقش و اهمیت شهد خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش و اهمیت شهد خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش و اهمیت شهد خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش و اهمیت شهد خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش و اهمیت شهد خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
انتخاب نوع شیرین کننده جایگزین و چگونگی حفظ کیفیت فرآورده طی دوره نگهداری از جمله مسائل مربوط به تولید فرآورده تهیه شده با شیرین کننده جایگزین شکر می باشد. باید در نظر داشت که شکر علاوه بر نقش شیرین کنندگی، ویژگی های عملکردی فراوانی در محصولات غذایی ایفا می کند. اثر حجیم کنندگی، تثبیت آب (مؤثر در زمان ماندگاری)، کنترل نقطه انجماد در محصولات منجمد مانند بستنی از اثرات شکر می باشد. شهد خرما یکی از این ترکیبات است که استفاده از آن در فرمولاسیون بسیاری از فرآورده های غذایی، می تواند گزینه مناسبی برای جایگزینی ساکارز و طیف وسیعی از شیرین کننده های مصنوعی باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.