مقاله بهبود بخشیدن و غنی سازی آرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهبود بخشیدن و غنی سازی آرد دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهبود بخشیدن و غنی سازی آرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود بخشیدن و غنی سازی آرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهبود بخشیدن و غنی سازی آرد :
تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
آرد و محصول اصلی آن نان، ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد اصتفاده ی ما هستند. مواد مغذی موجود در آرد عبارتند از کربوهیدرات ها، پروتئین ها، لیپیدها، ویتامنی ها و مواد معدنی. آرد گندم معمولا منبع کربوهیدرات ها تلقی می شود و عمده ترین ترکیبات شیمیایی موجود در آن نشاسته است. سهمی که آرد و نان در رژیم غذایی ملی دارند، از نظرتامین پروتئین حتی بیشتر از تامین انرژی است، سهم آرد و نان در تامین سایر عوامل مغذی شامل مواد افزودنی نیزمی شود. از همین رو باید به این فراورده توجه ی ویژه ای شود و عملیات لازم جهت بهبود و غنی سازی آن از طریق مواد وترکیباتی نظیر سفید کننده ها ، اصلاح کننده ها، آنزیم ها ، عناصر و ویتامین ها و ; صورت گیرد. هم چنین غنی سازی وبهبود کیفیت از طریق عوامل فیزیکی و کشاورزی نیز در حال بررسی و انجام است. حال در این تحقیق به معرفی و بررسی برخی از این ترکیبات پرداخته می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.