مقاله تاثیر عصاره نانو کپسوله شده گیاه رزماری برروی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ آلوده به باکتری اشرشیاکلی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عصاره نانو کپسوله شده گیاه رزماری برروی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ آلوده به باکتری اشرشیاکلی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصاره نانو کپسوله شده گیاه رزماری برروی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ آلوده به باکتری اشرشیاکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره نانو کپسوله شده گیاه رزماری برروی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ آلوده به باکتری اشرشیاکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره نانو کپسوله شده گیاه رزماری برروی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ آلوده به باکتری اشرشیاکلی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
آبزیان به دلیل مفید بودن برای سلامتی مورد توجه می باشند به تولید بالا و شیوه مصرف و نگه داری این ماهی و با عنایت به تغییرات کیفی نگهداری به روش سرد و مشکلات استفاده از نگهدارنده های مصنوعی، کاربرد مواد طبیعی نظیر عصاره رزماری در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری ضرورت می یابد. عصاره رزماری در جلوگیری از تغییرات حاصل از اکسید اسیون و اثرات ضد میکروبی و فعالیت آنتی اکسیدانی نقش دارد. تاکنون هیچ گونه مطالعه ایی درخصوص نانوانکپسوله کردن عصاره های گیاهی در ایران انجام نشده است. از خصوصیات روش نانو کپسوله می توان به افزایش پایداری مواد انکپسوله بوسیله محافظت آنها و کاش و جلوگیری از تمایل ماده انکپسوله به اجزای ماده غذایی اشاره کرد. بنابراین با انکپسوله کردن عصاره گیاهی می توان انتظار داشت که زمان ماندگاری ماده غذایی از جمله ماهی افزایش معنی دار پیدا کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.