مقاله اثر استفاده از پری بیوتیک تکنو موس در جیره غذایی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر استفاده از پری بیوتیک تکنو موس در جیره غذایی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر استفاده از پری بیوتیک تکنو موس در جیره غذایی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از پری بیوتیک تکنو موس در جیره غذایی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر استفاده از پری بیوتیک تکنو موس در جیره غذایی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
تکنوموس یا مانان الیگو ساکارید از دیواره سلولی مخمری به نام ساکارومایسیس مشتق میشوند، آنها قندهایی هستند کهنه با آنزیم های هضمی داخلی هیدرولیز می شوند و نه از طریق میزبان جذب می شوند و فقط به عنوان یک عامل پریبیوتیک که می تواند جایگزین محرک های رشد ضد میکروبی باشد شناخته شده و در تغذیه جوجه های گوشتی یسیارحائز اهمیت است هستند . نتایج بررسی های انجام شده تاثیرات مثبت استفاده از تکنوموس در جیره غذایی بر عملکرد وسیستم ایمنی جوجه های گوشتی را اثبات می کند .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.