مقاله حذف بیولوژیکی آلاینده رنگی Direct blue 53 توسط جلبک پرسلولی کارا و بهینه سازی پارامترهای موثر بر فرایند رنگزدایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف بیولوژیکی آلاینده رنگی Direct blue 53 توسط جلبک پرسلولی کارا و بهینه سازی پارامترهای موثر بر فرایند رنگزدایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف بیولوژیکی آلاینده رنگی Direct blue 53 توسط جلبک پرسلولی کارا و بهینه سازی پارامترهای موثر بر فرایند رنگزدایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف بیولوژیکی آلاینده رنگی Direct blue 53 توسط جلبک پرسلولی کارا و بهینه سازی پارامترهای موثر بر فرایند رنگزدایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف بیولوژیکی آلاینده رنگی Direct blue 53 توسط جلبک پرسلولی کارا و بهینه سازی پارامترهای موثر بر فرایند رنگزدایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
روزانه میلیون ها لیتر از پساب های رنگی که حاوی مواد رنگزای سنتی می باشد توسط صنایع نساجی تولید و وارد محیط زیست می شود. از این رو تصفیه پساب های رنگی قبل از تخلیه آنها به محیط زیست، امری ضروریست. امروزه یکی از روش های موثر جهت تصفیه پساب های صنایع رنگرزی، تصفیه بیولوژیکی با استفاده از میکرو و ماکرو ارگانیسم های مختلف می باشد. روش های سنتی تصفیه پساب هایی که حاوی مواد رنگزای نساجی سنتزی هستند، به خاطر پایداری شیمیایی این آلاینده ها ناکارامد و غیر موثرمی باشند. کارپژوهشی حاضر بررسی کارایی جلبک زنده کارا در فرآیند رنگزدایی ماده رنگزای Direct blue 53(DB53) موجود در آب های آلوده برخی صنایع رنگرزی می باشد و تاثیر عوامل مختلف اعم از مقدار اولیه جلبک، pH، شوری و ;. در فرایند رنگزدایی مورد بررسی قرار گرفته است. شواهد اسپکتروفتومتری و نتایج حاصل از آزمایش ها نشان دادند که در شرایط بهینه مقدار اولیه جلبک زنده ۳/۵ گرم، دما oC25 ، ا۲= pH برای ۱۵ppm از ماده رنگی DB53 راندمان حذف ۶۳% تعیین گردید. DB53 راندمان حذف ۶۳% تعیین گردید. نتایج به دست آمده از طیف FTIRمحلول رنگزدایی شده نشان دادند که مکانیسم حذف آلاینده در حضور جلبک زنده به صورت تخریب زیستی می باشد. همچنین آزمایشات نشان دادند که فرایند رنگزدایی در حضور جلبک زنده بطور متوالی تکرار پذیر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.