بررسی اثر عصاره حاصل از تفاله آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاهچه گندم رقم دوروم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره حاصل از تفاله آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاهچه گندم رقم دوروم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره حاصل از تفاله آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاهچه گندم رقم دوروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره حاصل از تفاله آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاهچه گندم رقم دوروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره حاصل از تفاله آسیابی زیتون بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاهچه گندم رقم دوروم :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در چند دهه اخیر مصرف بیرویه کودهای شیمیایی در اراضی کشاورزی موجب بروز مشکلات زیستمحیطی عمده شده است. برای کاهش این مخاطرات باید از منایع و نهادههایی استفده کرد که علاوه بر تمین نیازهای فعلی گیاه به پایداری سیستمهای کشاورزی در دراز مدت نیز منجر شود. در این پژوهش، با هدف تأثیر سطوح مختلف تفاله آسیابی زیتون (صفر، و ۷ ،۲ ۱۲ (و کود اوره (صفر، و ۲۵ ۵۰درصد میزان مصرف متداول) بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدا ن گیاهچه گندم دوروم، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سهتکرار انجام شد. پس از رشد، میزان پروتئینهای سیتوپلاسمی، فعالیت آنزیمهای پراکسیداز، آسکورباتپراکسیداز و کاتالاز سنجش شد. طبق نتایج حاصل، کاربرد عصاره تفاله آسیابی زیتون منجر به افزایش معنیدار (۰۱/0P (شاخصهای رشد مورد بررسی نسبت به شاهد شد. اثر کاربرد عصاره تفاله زیتون بههمراه کود اوره بر میزان پروتئینهای سیتوپلاسمی و فعایت آنزیمهای آنتی- اکسیدان معنیدار بود (۰۱/0P. )

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.