مقاله بررسی اثرات آلایندگی سموم کشاورسی ارگانوکلره و ارگانوفسفره در بافت خوراکی ماهیان بر امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات آلایندگی سموم کشاورسی ارگانوکلره و ارگانوفسفره در بافت خوراکی ماهیان بر امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات آلایندگی سموم کشاورسی ارگانوکلره و ارگانوفسفره در بافت خوراکی ماهیان بر امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آلایندگی سموم کشاورسی ارگانوکلره و ارگانوفسفره در بافت خوراکی ماهیان بر امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آلایندگی سموم کشاورسی ارگانوکلره و ارگانوفسفره در بافت خوراکی ماهیان بر امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
غذاهای دریایی یکی از منابع مهم پروتئین و ترکیبات عملکردی بسیار مهم برای سلامت انسان و بخش مهمی از رژیم غذایی در بسیاری از کشورهایست . از طرفی دیگر، غذاهای دریایی معمولا حاوی پسماندهایی از آلاینده های پایدار زیست محیطی (PEPs) مانند ترکیبات ارگانوژن من جمله آفت کش های ارگانوکلره و ارگانو فسفره می باشند. از انواع حشره کشهای الی کلره می توان گروه D.D.T و آنالوگهای آن، لیندین، آلدرین، دی آلدرین ، توفوردی، هپتاکلر، کلردان، اندوسولفان وحشره کشهای فسفره مانند دیازینون، مالاتیون نام برد . آفت کش ها عموما از طریق مازاد آب کشاورزی به رودخانه ها وارد گشته و بدین طریق وارد دریا می گردند . رژیم غذایی یکی از عوامل جذب این آلاینده ها در انسان می باشد و غذاهای دریایی، به علت میزان بالای چربی، خطر بیشتری دارند. این مواد شیمیایی چربی دوست در بافتهای چربی موجودات دریایی تجمع پیدا کرده و متعاقبا از طریق رژیم غذایی به انسان منتقل می شود و به اکوسیستم و سلامت انسان آسیب می رساند. از مهمترین مثالهای اثرات سو ناشی از مصرف ماهیان آلوده به سموم ارگانوکلره و ارگانوفسفره در انسان ، می توان به تخریب کلیه و اختلالات سیستم عصبی – محیطی و اعصاب مرکزی، سرطان های پوست ، ریه و پوکی استخوان اشاره کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.