مقاله اثر پرایمینگ بذر با تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و شوری بر گیاه شنبلیله


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پرایمینگ بذر با تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و شوری بر گیاه شنبلیله دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پرایمینگ بذر با تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و شوری بر گیاه شنبلیله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرایمینگ بذر با تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و شوری بر گیاه شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پرایمینگ بذر با تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و شوری بر گیاه شنبلیله :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
پرایمینگ بذر تکنیکی است که به واسطه آن بذور پیش از قرارگرفتن در بستر کشت از لحاظ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی، آمادگیجوانه زنی را به دست می آورند. این تکنیک باعث افزایش جوانه زنی، استقرار اولیه گیاه، زود رسی و افزایش کمی و کیفی محصولخواهد شد. در اکثر مناطق دنیا، تنش شوری عمده ترین تنش محیطی است که از طریق کاهش پتانسیل اسمزی و اختلال در جذببرخی عناصر غذایی رشد و عملکرد محصولات زراعی را محدود می کند. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر پرایمینگ بوسیله اسیدسالیسیلیک تحت تنش شوری روی برخی خصوصیات بذر گیاه شنبلیله در مراحل اولیه رشد انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریلدر قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال ۱۳۹۱ انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل ۴ سطح شوری (۰، ۳، ۶ و ۹ دسی زیمنس بر مولار) و ۴ سطح پرایمینگ (۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ میکرومولار) بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که پرایمینگ تنها بر طول ساقه چه و شوری بر طول ساقه چه، طول کل (ریشه چه + ساقه چه) گیاه چه و شاخص بنیه طولی گیاهچه تأثیر معنی داری گذاشت و اثرات متقابل پرایمینگ و شوری بر هیچ یک از صفات بررسی شدهمعنی دار نشد. نتایج مقایسه میانگین نیز حکایت از این داشت که پرایمینگ اثر افزایشی بر طول ساقه چه داشت و در سطح ۱۵۰۰ میکرو مولار بالاترین میزان طول ساقه چه (۳/۶۲ سانتیمتر) مشاهده شد و توانست ۱۵ % باعث افزایش طول ساقه چه شنبلیله (نسبت به شاهد) گردد. برخلاف پرایمینگ، افزایش سطح شوری اثر کاهشی بر طول ساقه چه، طول کل گیاه چه و شاخص بنیه طولی گیاهچه شنبلیله داشت. بالاترین مقدار این صفات به تیمار شاهد (آب مقطر) تعلق داشت که با سطح شوری ۳ دسی زیمنس بر مولار تفاوتمعنی داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.