مقاله بررسی استفاده از میدان های پالس الکتریکی در فرآوری محصولات لبنی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از میدان های پالس الکتریکی در فرآوری محصولات لبنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از میدان های پالس الکتریکی در فرآوری محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از میدان های پالس الکتریکی در فرآوری محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از میدان های پالس الکتریکی در فرآوری محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
نیاز مصرف کننده و شرایط کنونی بازار، الزام بررسی تکنولوژی های فراوری محصولات لبنی که پایدار و کیفیت محصول ر بهبود بخشیده و انرژی مورد استفاده درطول فرایند را کاهش می دهند بدون اینکه ایمنی محصول غذایی به مخاطره بیفتد، را تایید می نماید. یکی از این تکنولوژی هایی که برای افزایش عمر ماندگاری محصولات لبنی می تواند مورد استفاده قرار گیرد میدان های پالس الکتریکی (PEF) می باشد. PEF یک روش غیرگرمایی و موثر درنظر گررتد می شود کد مزایایی را بد همراه دارد. تحقیقات انجام گررتد بر روی کاربرد PEF به منظور کنترل میکروارگانیسم های پاتوژن و فساد و سیستم های آنزیمی در محصولات لبنی ، طیف گسترده ای از تجهیزات فراوری و شرایط واکنش را پیش رو قرار می دهد. PEF تعداد پاتوژن ها و ارگانیسم های عامل فساد در شیر را به طور موثری کاهش می دهد. با این وجود، یک درجه بالایی از تغییر پذیری بین مطالعات انجام گرفته وجود دارد. کاربردPEF درترکیب با فرایند دمایی با دمای پایین تر می تواند سبب کاهش قابل مقایسه ای با روش های دیگر در بار میکروبی شده بدون این که اثرات زیان باری را بر خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی محصولات غذایی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.