مقاله مقایسه تأثیر هورمون اواپریم همراه با آنتی دوپامین دامپریدون با عصاره غده هیپوفیز ماهی کپور بر دوره پنهان، درصد بازماندگی لارو و هماوری کاری ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تأثیر هورمون اواپریم همراه با آنتی دوپامین دامپریدون با عصاره غده هیپوفیز ماهی کپور بر دوره پنهان، درصد بازماندگی لارو و هماوری کاری ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تأثیر هورمون اواپریم همراه با آنتی دوپامین دامپریدون با عصاره غده هیپوفیز ماهی کپور بر دوره پنهان، درصد بازماندگی لارو و هماوری کاری ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تأثیر هورمون اواپریم همراه با آنتی دوپامین دامپریدون با عصاره غده هیپوفیز ماهی کپور بر دوره پنهان، درصد بازماندگی لارو و هماوری کاری ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تأثیر هورمون اواپریم همراه با آنتی دوپامین دامپریدون با عصاره غده هیپوفیز ماهی کپور بر دوره پنهان، درصد بازماندگی لارو و هماوری کاری ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این آزمایش تاثیر هورمون اواپریم همراه با آنتی دوپامین دامپریدون با عصاره غده هیپوفیز ماهی کپور بر شاخص هایتولید مثلی ماهی آمور مورد مقایسه قرار گرفت. این آزمایش روی ۲۰ مولد ماده و ۲۰ مولد نر ماهی آمور در کارگاه تکثیروپرورش شرکت آبزی واقع در ۴۰ کیلومتری دزفول در استان خوزستان صورت گرفت و مولدین در دو گروه آزمایشی و هرگروه شامل ۲۰ مولد در طرح کاملاً تصادفی تقسیم شدند. میانگین(± انحراف معیار استاندارد) وزن و طول کل مولدین ماده به ترتیب ۲۷۹/۹۹±۸۱۰۵ گرم و ۲/۳۸۶±۹۰/۳ سانتی متر برای هر دو گروه آزمایشی اندازه گیری شد. درجه حرارت آب در طول دوره آزمایش ۲۴۵-۲۳۵ درجه سانتی گراد ثبت گردید. گروه آزمایشی اول با عصاره هیپوفیز با دوز ۴mg/Kg و گروه آزمایشی دوم با هورمون اواپریم با دوز ۰۵ml/Kg و بصورت درون عضلانی و در یک مرحله تزریق شدند. نتایج این تحقیق نشان داد در دوره پنهان و درصد بازماندگی لارو دو گروه آزمایشی اختلاف معنی داری را با هم نشان ندادند (p>0.05). اما هماوری کاری در گروه آزمایشی اواپریم ۶۸۱±۶۴۰۶۹ و در گروه آزمایشی هیپوفیز ۵۵۵±۵۰۲۳۸/۶ بود که اختلاف معنی داری را با هم نشان داد (p<0.05) و اواپریم عملکرد بهتری را نسبت به هیپوفیز داشت. نظر به اینکه استفاده از غده هیپوفیز منوط به قربانی کردن چندین ماهی کپور بالغ میباشد و از نظر هزینه ای نیز استفاده از هیپوفیز در مقابل اواپریم گران تر است (عصاره هیپوفیز با قیمت ۷/۵۰۰/۰۰۰ ریال به ازاء هر گرم و اواپریم به قیمت۳۸۰/۰۰۰ ریال در ویالهای ۱۰ میلی لیتری) لذا استفاده از اواپریم علاوه بر بهبود بخشیدن به برخی از شاخص های تولیدمثلی در ماهی آمور از نظر اقتصادی نیز به صرفه تر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.