مقاله تولید تانناز میکروبی از کپک بومی جداسازی شده از ضایعات چای (Penicillium sp. EZ-ZH190)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید تانناز میکروبی از کپک بومی جداسازی شده از ضایعات چای (Penicillium sp. EZ-ZH190) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید تانناز میکروبی از کپک بومی جداسازی شده از ضایعات چای (Penicillium sp. EZ-ZH190) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید تانناز میکروبی از کپک بومی جداسازی شده از ضایعات چای (Penicillium sp. EZ-ZH190)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید تانناز میکروبی از کپک بومی جداسازی شده از ضایعات چای (Penicillium sp. EZ-ZH190) :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در تحقیق حاضر ویژگی های تانناز حاصل از قارچ Penicillium sp. EZ-ZH190 جداسازی شده از برگ های کپک زده چای بررسی شد. مطالعه زمانی تولید تانناز نشان داد که حداکثر تولید آنزیم (U/mlا۴/۳۳) پس از ۹۶ ساعت گرمخانه گذاری در °۳۰Cدر طی فاز ثابت رشد و در PH برابر ۵/۱۲ به ثبت رسید. نمونه های آنزیم مختصر خالص شده از قسمت مایع محیط کشت مایع پس از تخمیر و به کمک رسوب دهی با استن تهیه شد. سپس دما و PH بهینه آن مورد بررسی قرار گرفت.تانناز حاصل از این قارچ جداسازی شده جدید، بهینه فعالیتی در دمای°C ا۳۵ و PH برابر ۵/۵ از خود نشان داد. همچنین این آنزیم در دمای °Cا۵۰ حدود ۵۰% از حداکثر فعالیت خود را نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.