مقاله جداسازی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران بوسیله حلال و جداسازی غشایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران بوسیله حلال و جداسازی غشایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران بوسیله حلال و جداسازی غشایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران بوسیله حلال و جداسازی غشایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران بوسیله حلال و جداسازی غشایی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
تحقیقات برروی آنتوسیانین ها به عنوان ماده رنگی افزودنی به مواد غذایی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هست انجام شد ابتدا مرحله استخراج رنگ طبیعی آنتوسیانین از منبع گلبرگ زعفران به وسیله حلال درسه مرحله ناپیوسته انجام شد سپس مرحله جداسازی آنتوسیانین از محلول استخراج شده بوسیله سیستم غشایی اولترافیلتراسیون با غشاهایی از جنس پلی اتر سولفون و تخلخل ۱۰ و ۲۰ کیلو دالتون انجام گرفت دراین فرایند تاثیر تغییرات فشار در عرض غشا مورد بررسی قرارگرفت افزایش اختلاف فشار باعث افزایش حجم عبوری تراوه شد این افزایش درغشا ۲۰ کیلو دالتون بیشتر بود همچنینکدورت این فاز بیشتر شد دراین تحقیق غشا با سایز ۱۰ کیلو دالتون مناسب تر می باشد زیرا هرچند میزان تراوه آن کمتر است ولی کدورت کمتر و درصد دفع بیشتری دارد غشا نانوفیلتراسیون برای جداسازی استفاده شد که هیچ تراوه ای نداشتیم برای غشا اولترافیلتراسیون ۵ کیلودالتونی هم نتیجه مشابهی بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.