مقاله بهترین مدیر از دیدگاه برترین مدیر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهترین مدیر از دیدگاه برترین مدیر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهترین مدیر از دیدگاه برترین مدیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهترین مدیر از دیدگاه برترین مدیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهترین مدیر از دیدگاه برترین مدیر :

بهترین مدیر از دیدگاه برترین مدیر

مقدمه
کاملاً روشن است که سرنوشت هر سازمان را مدیران آن سازمان تعیین می‌کنند. درهر سازمان، هر چند امکانات فراوان و کارکنان لایق و کاردانی وجودد داشته باشد، ولی بدون رهبری و مدیریت علاوه بر اینکه از استعدادها و سرمایه‌ها استفاده صحیح نمی‌شود. چه بسا امکانات و استعدادها تبدیل به نیروی مخرب سازمان می‌گردد.

یک مدیر کاردان می‌تواند سرمایه‌های اندک سازمان را افزایش دهد، استعدادهای خفته را بیدار سازد و همه افراد را در یک جهت مشخص هدایت نماید. در چنین سازمانی همه افراد راه و مقصد خود را به خوبی می‌شناسند و برای رسیدن به هدف، به دنبال رهبر و مدیر خود می‌شتابند.

روش گزینش مدیران: گزینش مدیران، مسئولان و سرپرستان از مشکل‌ترین و حساس‌ترین کارهای هر کارفرماست، کوچکترین اشتباه در گزینش مدیران، بزرگترین اشتباه در حق سازمان است که حداقل نتیجه آن، از هم پاشیدگی تدریجی سازمان خواهدبود. لذا در‌مرحله گزینش‌افراد برای احراز پست‌ها، مسئولیت‌ها باید دقت ویژه‌ای داشته، افراد را به روشی صحیح انتخاب کنید. اگر در این

مرحله موفق شوید بیشترین وقت خود را به جای اینکه صرف جابجایی مدیران و رفع افسردگی و خیانت برکنارشدگان نمایید، صرف توسعه سازمان و بیرون راندن رقیبان از میدان خواهید نمود.
اصول گزینش مدیر: الف) در امور کارگزاران ژرف بنگرید: برترین مدیر اولین قدم در گزینش را مطالعه و تحقیق کامل درباره منتخبین می‌داند. قبل از انتخاب افراد برای واگذاری مسئولیت‌ها، در مورد منتخبین خود تحقیق کامل نمایید، چرا که وقتی پستی را واگذار می‌کنید، در واقع سرمایه‌ها و

اختیارات آن شغل را نیز واگذار نمایید، پس خوب بیندیشید که سرمایه‌ها و اختیارات را به چه کسی می‌سپارد. اگر در مرحله گزینش، زمان بیشتری را صرف تحقیق و مطالعه در مورد منتخبین خود بنمایید، در آینده هرگز وقت و زمانی را برای رفع گرفتاریهای ناشی از گزینش اشتباه صرف نخواهید کرد.
بر مبنای ارزیابی درست به کارشان گمارید:
مدیران را قبل از انتخاب از جهات مختلف ارزیابی کنید چون مقام مدیریت در واقع مقام رهبری نیروها و سرمایه‌های سازمان است.
ملاکهای ارزیابی برای گزینش مدیران

۱- امانتداری
امانتداری و درستکاری شخص را همراه با داشتن تخصص اولویت قرار دهد زیرا درستکاری بدون تخصص منجربه شکست می‌شود و تخصص بدون امانتداری خیانت را در‌پی‌دارد که هر کدام از این دو ضربه بر پیکر سازمان است . یک مدیر موفق باید تخصص تنظیم کارها و مهارت لازم را در هدایت نیروها برای رسیدن به هدف داشته باشد و علاوه بر آن در امانتداری و درستکاری نیز برتر از سایری باشد تا دیگران نیز هرگز به فکر خیانت و سوء استفاده شغلی نباشند.
۲- شجاعت
شجاعت مدیر را در گفتن حقایق تلخ، در رویارویی با مشکلات و مواجه شدن با افرادی که ممکن است او را تهدید هم بنماید باید آزمود یک مدیر باید شجاعت ریسک در بعضی امور را داشته باشد و از شکست نهراسد. مدیری که از شکست می‌هراسد چگونه می‌تواند کارکنان خود را به نوآوری و خلاقیت تشویق نماید. مگر نه این است که مخترعان بزرگ جهان پس از چندین شکست و ناکامی به پیروزی بزرگ دست یافته‌اند.

۳- بردباری و پشتکار
همیشه کارها را کسانی با موفقیت به پایان می‌رسانند و در زندگی به پیروزی می‌رسند که پشتکار دارند افراد مایوس و ناامید را از خود برانید. این افراد همیشه از سختی کار، نبود ابزار و بی‌لیاقتی دیگران سخن می‌گویند. این گروه چون بردبار نیستند و پشتکار ندارند عوامل شکست را در دیگران جستجو می‌کنند و با منفی‌گویی خود را به دیگران نیز ناامیدی منتقل می‌کنند باید این گروه هر چه سریعتر برکنار شوند و به جای آنها افرادی را برگزید که در فرهنگ لغات آنها کار ناممکن وجود ندارد.

۴- وارستگی از قید مادیات و جاه طلبی
افرادی که عاشق زندگی مرفه و مجلل هستند از هر فرصتی پلی می‌سازند برای رسیدن به اهداف مادی این گونه افراد با رشوه گرفتن، جعل اسناد و بدنام کردن موجب دردسر شما و سایرین می‌شوند برای رهایی از این مشکل افرادی را برگزیدند که به وضع مادی خود قانع بوده و حس جاه طلبی‌شان را به روشی نیکو کنترل کرده باشند.

۵- نجابت
افرادی که ارزشهای اخلاقی را نادیده می‌گیرند و هیچ ترسی از رسوا شدن و بدنام بودن در میان جمع ندارند به محض رسیدن به موقعیت بهتر بیشتر از گذشته با انجام اعمال غیر اخلاقی آبروی سازمان را زیر سوال می‌برند پس باید افرادی را برگزید که ازنجابت بیشتری برخوردار باشند.
ج- ازگزینش بر اساس انگیزه‌های شخصی بپرهیزید
در گزینش مدیر رابطه بازی نکنید و با سفارش دوستان و خویشان هیچ گاه افراد را منصوب ننمایید. این عمل شما را در آینده مجبور می‌کند به خاطر حفظ دوستی از خطاهای آنان چشم پوشی کنید و ایرادهای آنان را نبینید که این عمل موفقیت آمیز نخواهد بود.

د- از گزینش بر اساس خودخواهی بپرهیزید
گزینش بر اساس رای و نظر شخصی یک فرد موفقیت آمیز نخواهد بود چرا که افراد بسیاری سعی خواهند کرد برای جلب نظر، مافوقشان خود را فردی کاردان ولایق جلوه دهند این گروه معمولا در صحبت‌های خود با به کار بردن اصطلاحات تخصصی اندک معلومات خود را به رخ دیگران می‌کشد و می‌کوشد خود را دلسوز سازمان معرفی نمایند. معمولا آنان که بیشتر از خود می‌گویند کمتر به گفته‌های خود عمل می‌کنند در انتخاب یک مدیر هرگز بر اساس نظر شخصی خود پستی را واگذار نکنید که انتخاب اشتباه شما دردرجه اول مهارت وتخصص کاری خودتان را زیر سوال می‌برد زیرا شما با انتخاب عجولانه و اشتباه نشان داده‌اید که توانایی تفویض اختیار به افراد کاردان را ندارید.
ویژگیهای اخلاقی مدیر:

۱- تجربه
مدیر با تجربه مانند یک راهنما در بیابان عمل می‌کند که همه راه‌ها و بیراهه‌ها را می‌شناسد مدیر با تجربه سازمان را از سرگشتگی در بیابان و غارت شدن به وسیله دزدان نجات می‌دهد و به سلامت به مقصد می رساند. افراد بی تجربه وقت زیادی را صرف خواهند کرد تا از راه سعی و خطا تجربه ای مفید کسب کنند. اتلاف وقت جهت کسب تجربه در این دنیای پررقابت، ما را از دیگران که جلوتر هستند عقب نگه می دارد.

۲- نجابت
برترین مدیر، نجابت را شرط لازم برای یک مدیر دانسته اند افراد نجیب برای آبرو و حیثیت خود، و دیگر افراد وابسته به خود بسیار ارزش قائلند و حاضر نیستند آن را با چیز دیگری معامله کنند. نجابت می تواند مدیر را از دغلبازی، خیانت در اموال، سوء استفاده شغل پنهان کاری و تحریک دیگران باز دارد.
۳- عدم وابستگی به مادیات

طمع چشم هر انسانی را کور می کند و طمعکار را به بیراهه می کشاند بخصوص اگر قدرتی نیز داشته باشد بخصوص افرادی را که بر مشاغل خرید و فروش کارهای تجاری و سایر امور مالی و اداری و خدماتی برگزیده می شوند باید آزمایش شوند و میزان وارستگی آنان را از قید مادیات بسنجند که طمع در متصدیان این امور خیانت شغل آنان را در برخواهد داشت.

۴- عاقبت اندیشی
یک مدیر آینده نگر همیشه آمادگی رویارویی با هر گونه مشکل ناگهانی را دارد چون از قبل خود را اماده و مجهز به نبرد با بدترین شرایط نموده است. مدیران عاقبت اندیش بلافاصله پس از قبول شغل جدید، هرگز به فکر تغییرات اساسی نیستند بلکه قبل از هر چیز به شناسایی محیط جدید می پردازند راهکارهای گوناگون را چندین مرتبه بررسی می کنند و پس از آن که عواقب را سنجیدند، تغییرات اساسی را شروع می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.