مقاله ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات سمی در اثر مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) اروند رود


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات سمی در اثر مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) اروند رود دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات سمی در اثر مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) اروند رود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات سمی در اثر مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) اروند رود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از فلزات سمی در اثر مصرف ماهی شیربت (Barbus grypus) اروند رود :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مطالعه حاضر مربوط به ریسک سلامت انسان در اثر مصرف ماهی بواسطه وجود فلزات سرب، کادمیوم و نیکل است. در این مطالعه غلظت فلزات ذکر شده در عضلات و آبشش ماهی با استفاده از پژوهشهای گذشته جمع‌آوری گردید و در مطالعات ریسک سرطانی و غیرسرطانی سیستم اطلاعاتی ارزیابی ریسک (RAIS) قرار داده شد تا مقدار ریسک (خطر) ناشی از مصرف این ماهی‌ها برای انسان بدست آید که برای پوشش غلظت این فلزات در آب و ماهی بر اساس میانگین غلظت موجود در رودخانه ۳ سناریو تعریف گردید که عبارتند از:کادمیوم (۴۱۵/۱، ۸۳/۲، ۲۴۵/۴ میکروگرم بر گرم وزن خشک در عضله و ۳۹۵/۱ ، ۷۹/۲،۱۸۵/۴ میکروگرم بر گرم وزن خشک در آبشش)، سرب (۲۱/۸، ۴۲/۱۶، ۶۳/۲۴ میکروگرم بر گرم وزن خشک در عضله و ۵۱۵/۴، ۰۳/۹، ۵۴۵/۱۳ میکروگرم بر گرم وزن خشک در آبشش) و نیکل (۷۷/۰، ۳۸۵/۰، ۱۱۵/۱ میکروگرم بر گرم وزن خشک در عضله و ۷۶/۰، ۵۲/۱، ۲۸/۲ میکروگرم بر گرم وزن خشک در آبشش). طبق نتایج بدست آمده میانگین غلظت و ریسک سرطانزایی سرب در بافت عضله بترتیب برابر ۴۲/۱۶و ۱۰-۵×۴۴۲ و در بافت آبشش بترتیب برابر ۰۳/۹ و ۲۴۳×۱۰-۵، میانگین غلظت و مخاطره غیر سرطانی برای کادمیوم در بافت عضله بترتیب برابر ۸۳/۲ و ۰۹/۲ و در بافت آبشش بترتیب برابر ۷۹/۲ و ۰۶/۲ و غلظت و ریسک سرطانزایی برای نیکل در بافت عضله ۳۸۵/۰ و ۲۰۷×۱۰-۴ و در بافت آبشش بترتیب برابر ۵۲/۱ و ۸۱۹×۱۰-۴ می‌باشد. همانطور که مشخص است نیکل مخاطره غیر سرطانی ندارد ولی ریسک سرطانزایی بالایی دارد و کادمیوم فقط مخاطره غیرسرطانی و سرب فقط ریسک سرطانزایی دارد و ریسک سرطانزایی نیکل از سرب بیشتر است. پیشنهاد می‌شود عوامل طبیعی و انسان ساخت ورود این منابع به آب شناسایی و کنترل شود و مصرف این نوع ماهی با احتیاط بیشتری صورت گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.