مقاله بررسی تأثیر برداشت مصالح (شن و ماسه) از بستر رودخانه ها، مطالعه ی موردی: رودخانه ی لیسار در استان گیلان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر برداشت مصالح (شن و ماسه) از بستر رودخانه ها، مطالعه ی موردی: رودخانه ی لیسار در استان گیلان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر برداشت مصالح (شن و ماسه) از بستر رودخانه ها، مطالعه ی موردی: رودخانه ی لیسار در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر برداشت مصالح (شن و ماسه) از بستر رودخانه ها، مطالعه ی موردی: رودخانه ی لیسار در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر برداشت مصالح (شن و ماسه) از بستر رودخانه ها، مطالعه ی موردی: رودخانه ی لیسار در استان گیلان :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
رودخانه ها همواره در طول زمان و مسیر خود در معرض تغییرات حاصل از عوامل طبیعی و غیر طبیعی می باشند. از آن جا که بخش قابل توجهی از تحولات تاریخی تمدن ها و در نتیجه زندگی بشر در مجاورت آنها شکل گرفته است، لذا شناخت کافی از رفتار و نقش رودخانه و تعامل مناسب انسان با آن در راستای بهره گیری از این سیستم می تواند متضمن پایداری در توسعه و در نهایت استفاده ی خردمندانه از آن در جهات مختلف باشد. استان گیلان دارای بیش از ۴۴ رودخانه بوده که قلمرو آن ها به شکل های گوناگونی مورد تجاوز قرار گرفته و تغییرات فیزیکی قابل توجهی را در مسیر این رودخانه ها در بر داشته است. از جمله این تجاوزها می توان به ساخت و ساز درحاشیه ی رودخانه ها، احداث جاده و سایر تغییرات فیزیکی نظیر برداشت شن و ماسه اشاره نمود که موجب نابسامانی ها و به هم ریختگی شدید در هندسه ی این رودخانه ها و خسارت به سازه های موجود در رودخانه شده اند. در این تحقیق با استفاده از قابلیت شبیه سازی بستر رسوبی در مدل HEC-RAS 4.1، وضعیت تغییرات تراز بستر رودخانشه در سش یلاب هشا ی بشا دوره هشا ی بازگششت ۱۰،۲۵ و ۵۰ ساله در رودخانه ی لیسار در استان گیلان مورد بررسی قرار گرفت. مقایسه ی نتایج و نیز بازدیدهای میدانی صورت گرفته حاکی از آن است که به جهت برداشت های بی رویه شن و ماسه از بازه میانی آن و بهم خوردن شیب تعادلی بستر، افت محسوسی در تراز بستر رخ داده و بصورت پی رونده به بالادست در حال توسعه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.