مقاله بررسی روش های تولید شیرین کننده از برگ های گیاه استویا ربادیانا برتونی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های تولید شیرین کننده از برگ های گیاه استویا ربادیانا برتونی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های تولید شیرین کننده از برگ های گیاه استویا ربادیانا برتونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های تولید شیرین کننده از برگ های گیاه استویا ربادیانا برتونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های تولید شیرین کننده از برگ های گیاه استویا ربادیانا برتونی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
استویدل گلیکوزیدها، دی ترپن های کم کالری موجود در برگ های گیاه استویا ربادیانان هستند که به عنوان شیرین کننده های طبیعی د رصنایع غذایی کاربرد دارند و خصوصا برای بیماران مبتلا ب دیابت و چاقی و افراد دارای اضافه وزن مناسب هستند. روش ها یاستخراج طولانی مدت استویول گلیکوزیدها و بهینه سازی بازده محصول ، مشکلات چالش برانگیزی رادر این زمینه به وجود می آورند. هدف از ین مقاله بررسی روش های استخراج استویول گلیکوزیدهای و تولید شیرین کننده از برگ های گیاه استویا است. استخراج استویول گلیکوزیدهای در قالب چهارروش استخراج به وسیله حلال، استخراج به وسیله سیال فوق بحرانی، استخراج توسط اولتراسوند و استخراج توسط مایکروویو انجام می گیرد. نتایج نشان می دهد که استخراج استویول گلیکوزیدها از برگ ها گیاه استویا به روش استخراج با امواج مایکروویو دارای بازده و مزایای بیشتری نسبت به سایر روش های استخراجی بوده و از نظر مصرف حلال و صرفه جویی قابل توجه در زمان و انرژی نسبت به سایر روش ها برتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.