مقاله اثر مصرف سطوح مختلف پسماندمیادین میوه برخصوصیات مکانیکی چرم گوسفند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف سطوح مختلف پسماندمیادین میوه برخصوصیات مکانیکی چرم گوسفند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف سطوح مختلف پسماندمیادین میوه برخصوصیات مکانیکی چرم گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف سطوح مختلف پسماندمیادین میوه برخصوصیات مکانیکی چرم گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف سطوح مختلف پسماندمیادین میوه برخصوصیات مکانیکی چرم گوسفند :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
دربررسی مصرف ضایعات فراوری شده میوه و تره بار میادین شهرداری برقابلیت های مکانیکی چرم گوسفند از بره های ۳ تا ۴ ماهه نر استفاده شد جیره غذایی براساس احتیاجات غذایی به نسبت های صفر ۳۳ و ۶۶ و ۱۰۰ درصد براساس سطوح مختلف مواد خوراکی تبدیل شده تهیه شد پس از کشتار دام و تهیه پوست مراحل فراوری تا ساخت چرم انجام گرفت برای اندازه گیری نیروی یارگی یک زبانه ای و دوزبانه ای نمونه های چرم از دستگاه اینسترون استفاده شد میانگین و اشتباه معیار ضخامت چرم نیروی یارگی یک زبانه ای پارگی یک زبانه ای و طول چرم درنقطه پارگی یک زبانه ای به ترتیب ۱/۷±۰/۰۳میلی متر و ۳/۵±۰/۱ کیلوگرم و۲/۱±۰/۰۶کیلوگرم / میلی متر و ۴۶/۰±۱/۴ درصد بدست آمد. همین طور میانگین و اشتباه معیار نیروی یارگی دوزبانه ای پارگی دو زبانه ای و طول در نقطه پارگی دو زبانه ای بترتیب ۶/۸±۰/۲کیلوگرمو ۴/۰۵±۰/۰۸کیلوگرم / میلی متر و ۳۲/۴±۰/۷ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.