مقاله بررسی عوارض مصرف بیش ازاندازه شیرین کننده آسپارتام درمواد غذایی برای مصرف کننده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوارض مصرف بیش ازاندازه شیرین کننده آسپارتام درمواد غذایی برای مصرف کننده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوارض مصرف بیش ازاندازه شیرین کننده آسپارتام درمواد غذایی برای مصرف کننده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوارض مصرف بیش ازاندازه شیرین کننده آسپارتام درمواد غذایی برای مصرف کننده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوارض مصرف بیش ازاندازه شیرین کننده آسپارتام درمواد غذایی برای مصرف کننده :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به موازات آگاهی مردم جامعه از عوارض مقادیر بالای کربوهیدرات های شیرین کننده درمواد غذایی که عمدتا جهت ایجاد طعم مناسب یا حذف مزه نامطلوب به غذاها اضافه می شدند تولید کنندگان در صدد حذف این مواد و جایگزینی مواد شیرین کننده کم کالری یا بدون کالری درمحصولات خود هستند. تولید اینگونه محصولات که شیرینی خود را از مواد شیرین کننده مصنوعی غیر کربوهیدراته به دست آورده اند نه تنها باعث گستدره شدن سبد فروش کارخانجات می شود که از طرف دیگر با استقبال افرادی که به دلایل مختلف ازخوردن غذاهای شیرین محروم بودند مواجه می شود افرادی که از پوسیدگی دندان و چاقی نگرانند و همچنین افراد دیابتی از این دسته هستند. یکی از شناخته شده ترین این شیرین کننده ها آسپارتام نام دارد که درواقع یک ترکیب پپتیدی است. در این مقاله سعی داریم تا با آسپارتام درمواد غذایی بیشتر اشنا شویم و به مشکلات احتمالی ناشی از مصرف آن در مصرف کنندگان این دسته از محصولات بپردازیم .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.