مقاله بررسی اثر فصل برارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی پس ماند میوه و سبزی به عنوان خوراک دام


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فصل برارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی پس ماند میوه و سبزی به عنوان خوراک دام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فصل برارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی پس ماند میوه و سبزی به عنوان خوراک دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فصل برارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی پس ماند میوه و سبزی به عنوان خوراک دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فصل برارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی پس ماند میوه و سبزی به عنوان خوراک دام :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور مطالعه اثر فصل برارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی محصول نهایی تبدیل پسماند میوه و سبزیجات به خوراک دام CFVW درطول یک سال هر۱۵روز از پسماند تبدیل شده به خوراک دام درپایلوت حداقل ۳ن مونه برداشته و سپس کل نمونه ها با هممخلوط و از آن یک نمونه کاملا همگنو یکنواخت تهیه شد و برای کل سال ۲۴ نمونه بدست آمد تجزیه شیمیایی نمونه های فصل های بهار تابستان پاییز و زمستان طبق روشهای متداول AOAC 1990 و اندازه گیری قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی in vitro انجام شد تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده در قالب طرح کاملا تصادفی که تیمارهای مربوط شامل فصلهای سال بود ثبت و پردازش داده ها توسط برنامه excel تجزیه و تحلیل آماری توسط بسته نرم افزار SAS 2004- 9.1و مقایسه میانگین ها به روش آزمون چنددامنه ای دانکن انجام شد ماده خشک نمونه ها در این ۴ فصل به ترتیب ۹۴/۸۶۹۳/۲۳۹۶/۰۷۹۶/۸۹ درصد بود که درنمونه های فصل تابستان و بهار به طور معنی داری بیشتر از نمونه های فصل پاییز بودند. (P<0/05 از لحاظ پروتئین خام نیز نمونه های فصل تابستان و زمستان به ترتیب با ۱۳/۹۸ و ۱۳/۵۳ درصد دارای بیشترین مقدار بودند AshADF L NDF درنمونه های فصل پاییز به ترتیب ۴۰/۹۰۳۷/۶۵۴۴/۹۵ درصد و بیشتر از نمون های سایر فصول بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.