مقاله بررسی کاهش مصرف انرژی در فرآیند انتقال حرارت نانوسیال با کاربرد تحلیل انتروپی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاهش مصرف انرژی در فرآیند انتقال حرارت نانوسیال با کاربرد تحلیل انتروپی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاهش مصرف انرژی در فرآیند انتقال حرارت نانوسیال با کاربرد تحلیل انتروپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاهش مصرف انرژی در فرآیند انتقال حرارت نانوسیال با کاربرد تحلیل انتروپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاهش مصرف انرژی در فرآیند انتقال حرارت نانوسیال با کاربرد تحلیل انتروپی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
رشد روز افزون صنعت، نیاز به روش های نوین را برای بهبود پارامترهای انتقال حرارت که منجر به افزایش بازده و کاهش مصرف انرژی شوند، ضروری می سازد. کاربرد نانوسیال ها به عنوان محیط جدید انتقال حرارت، نسبت به سیال های معمولی در فرآیندهای انتقال حرارت، بازده بیشتر و در نتیجه هدر رفت کمتر انرژی را به همراه دارد. تحلیل انتروپی کمی سازی انرژی به عنوان پارامتری کیفی است. از آن جایی که تولید انتروپی معیاری از نابودی قابلیت کاردهی دستگاه ها است، تعیین انتروپی تولیدی، به منظور نگهداشت انرژی دستگاه ها ضروری است. در این تحقیق تولید انتروپی در جابه جایی توام نانوسیال آب – مس با خواص متغیر در محفظه ای ذوزنقه ای با دیواره ی بالایی سرد متحرک و دیوار هی پایینی گرم و دیواره های جانبی عایق بررسی می شود. مطالعه در عدد گراشف ثابت ۱۰۴، برای اعداد رینولدز ۳۰ ، ۱۰۰ و ۳۰۰ و کسر حجمی ۰، ۰/۰۲ و ۰/۰۴ نانوذرات و زاویه ی ساق ۴۵ درجه انجام شده است. با کاربرد نانوسیال مقدار عدد ناسلت متوسط به عنوان معیاری از انتقال حرارت ، تا ۴۳/۱۸ درصد افزایش می یابد. در همه ی اعداد رینولدز بررسی شده ، با افزایش کسر حجمی نانوذرات ، انتروپی تولیدی کل افزایش می یابد. در همه ی حالت ها انتروپی تولیدی ناشی از اصطکاک کم بوده و سهم عمده ی تولید انتروپی متعلق به انتروپی تولیدی ناشی از حرارت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.