مقاله کاربرد سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مشکلات عمده ای که در خالص سازی مواد اولیه و محصولات وجود دارد باع ث می شود که محققین و صنعتگران درجستجوی روش های برتر و بهتری باشند .یکی از روش هایی که امروزه به عنوان راه حلی جهت رفع مشکلات فر آیندهایجداسازی مطرح است، استخراج به وسیله سیالات فوق بحرانی است که در این روش از یک گاز متراکم شده به منزلهحلال استفاده می شود .امروزه فرایند استخراج با سیال فوق بحرانی در بخش های مختلف علم و فن گسترش یافته است.در مجموع می توان گفت استفاده از دی اکسیدکربن به دلیل سازگاری با محیط زیست و فشار و دمای بحرانی نسبتاٌ پایینتر به عنوان سیال فوق بحرانی در اکثر صنایع از این دست خصوصاً در صنایع غذایی و دارویی، مورد توجه بیشتری میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.