مقاله شیمی هل سبز و روشهای استخراج عصاره هل


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیمی هل سبز و روشهای استخراج عصاره هل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیمی هل سبز و روشهای استخراج عصاره هل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیمی هل سبز و روشهای استخراج عصاره هل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیمی هل سبز و روشهای استخراج عصاره هل :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هل، که به نام ملکه ادویه ها معروف است، دومین دانه ادویه مهم در دنیا است، دارای عطر و طعم بسیار مطلوبی بوده و از زمان های بسیار دور، بعنوان ادویه ای با ارزش مطرح بوده است برای استخراج اسانس، هل را تقطیر کرده و برای بدست آوردن اولئورزین از روش استخراج با حلال استفاده می شود. در بازار جهانی، معمولاًهل به صورت دانه کامل به فروش می رسد. تجارت به شکل تزئین شده بسیار کم بوده و خرید و فروش پودر هل هم تقریباً ناچیز است. میوه خشک هل حاوی روغن فرار بر اثر بخار، روغن چرب ثابت، رنگدانه ها، پروتئین ها، سلولز، پنتوزان، شکر، نشاسته، سیلیس، کلسیم اکسالات، و مواد معدنی می باشد. اجزاء تشکیل دهنده اسانس بین گونه های مختلف، شرایط مختلف رشد، نگهداری، روش های خشک کردن و مدت زمان و شرایط نگهداری متفاوت است. نکته اساسی تعیین کننده کیفیت هل، مقدار اسانس معطر آن است. اسانس هل به طور تجاری از طریق تقطیر بخار پودر میوه بدست می آید. بازده و ویژگی های حسی اسانس بدست آمده از این روش، به عوامل زیادی وابسته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.