مقاله تکنولوژی بسته بندی نانو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تکنولوژی بسته بندی نانو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تکنولوژی بسته بندی نانو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنولوژی بسته بندی نانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تکنولوژی بسته بندی نانو :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
اصطلاح نانوغذا غذایی را توصیف می کند که در مراحل کشت، تولید، فرآوری یا بسته بندی آن از تکنیک ها یا ابزارهای نانوتکنولوژی استفاده شده و یا از نانو مواد تولید شده به آن افزوده شده است.برای بیان صحیح مزایای نانوتکنولوژی در مواد غذایی و جلوگیری از اشتباه و سردرگمی،تعریف جدیدی از نانوتکنولوژی برای کاربردهای غذایی ضروری است. نانو تکنولوژی شامل مطالعه و استفاده از مواد در مقیاس نانو می باشد ( اندازه مواد نانو کوچکتر از ۱۰۰ نانومتر است) که این مواد نانویی نسبت به همین مواد در مقیاس بزرگتر ویژگی های فیزیکوشیمیایی متفاوتی را نشان می دهند. نانوتکنولوژی کاربردهای بالقوه ای در همه جنبه های زنجیره غذا شامل ذخیره، گزارش کیفیت، فرآوری و بسته بندی غذا دارد .کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی از بسته بندی هوشمند تا طراحی غذاهای فعال سفارشی را دربر می گیرد که به مشتریان اجازه تغییر غذا بسته به نیازهای غذایی و طعم ها را می دهد. هدف از بسته بندی مواد غذایی افزایش مدت نگه داری ماده غذایی به وسیله جلوگیری از فساد باکتری ها یا از دست دادنمواد مغذی است. نانوتکنولوژی امیدهای بیشتری برای دست یابی به بسته بندی مواد غذایی با تضمین مدت بیشتر نگهداری، بسته بندی ایمن تر، قابلیت بیشتر ردیابی محصولات غذایی و غذای سالم تر می دهد. کلید دستیابی به پیشرفت های آینده در بسته بندی قابل انعطاف، هوشمند و فعال، فنآوری نانوکومپوزیت های پلیمری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.