مقاله بررسی غنی سازی رژیم غذایی انسان با امگا-۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی غنی سازی رژیم غذایی انسان با امگا-۳ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غنی سازی رژیم غذایی انسان با امگا-۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غنی سازی رژیم غذایی انسان با امگا-۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غنی سازی رژیم غذایی انسان با امگا-۳ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بدن انسان برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه ای از جمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. اسید های چرب از اجزای تشکیل دهنده چربی ها است که بدن قادر به تولید انواع ضروری آن نیست و باید از طرق ماده غذایی تامین گردد،اسید های جرب به دو گروه اشباع شده و غیر اشباع تقسیم بندی میشوند. امگا۳ نام گروهی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری است. این اسیدهای چرب را به دلیل ضروری نامیده اند که اولا برای ادامه حیات بدن کاملا ضروری هستند. و ثانیا جون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیستند. حتما باید از طریق رژیم غذایی با مکل ها تامین شوند. به عبارتی لزوم حضور اسیدهای چرب امگا۳ دربدن را می توان اینگونه توضیح داد که : ازمواد مغذی به درون سلول ها وارد شده و مواد زائد به سرعت از داخل سلول ها خارج گردند. برای آن که سلول ها قادر باشند این وظیفه تبادل مواد مغذی و زائد را به نحو احسن به انجام رسانند بایستی غشا سلولی سیالیت ، پاداری و یکپارچگی خود را حفظ نماید. سلول هایی که فاقد عشا سلولی سالم باشند، توانایی نگهداری آب ومواد مغذی رااز دست داده و همچنین قابلیت برقراری ارتباط با سایر سلولها را نیز از دست می دهند. از آنجایی که غشا سلولی از چربی تشکیل یافته است، سیالیت و انعطاف پذیری آنها به نوع چربی مصرفی ما بستگی دارد. مصرف روغن ها اشباع شده غشا سلولی را سفت و سخت می کند و در مقابل، مصرف روغن های غیر اشباع، سلامتی آنها را تضمین می کندو لذا اسیدهای چرب امگا ۳ ، نقش حیاتی ای در ساختار عشا سلولی دارد. امگا۳ برای نخستین بار در سال ۱۹۷۹ با تحقیق برروی شیوه غذایی اسکیموها کشف شد. مطالعه برروی خون اسکیموها نشان داد با وجود آنکه اسکیموها غذای اصلی خود را از گوشت حیوانات پرچرب شکاری تهیه می کردند ولی اسید های چرب موجود در خون آنها مانع از تجمع پلاکت و درنتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگ ها می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.