مقاله مطالعه رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله های ماهی فرآوری شده با نمک و ماده طبیعی نگهدارنده نیسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله های ماهی فرآوری شده با نمک و ماده طبیعی نگهدارنده نیسین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله های ماهی فرآوری شده با نمک و ماده طبیعی نگهدارنده نیسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله های ماهی فرآوری شده با نمک و ماده طبیعی نگهدارنده نیسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله های ماهی فرآوری شده با نمک و ماده طبیعی نگهدارنده نیسین :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

امروزه افزایش تقاضا از طرف مصرف کنندگان در استفاده از نگاهدارنده های طبیعی از جمله باکتریوسین ها وجود دارد و برای اثبات اثرات مفید نگاهدارنده های طبیعی، باید آنها را علاوه بر محیط های آزمایشگاهی در مدل های غذایی مهم هم مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه تاثیر غلظت های مختلف نگاهدارنده طبیعی نیسین( ۰/۱۵ ، ۰/۲۵ ، ۰/۷۵ ، ۱/۵ میکروگرم به ازای هر میلی لیتر) در مدل غذایی(ماهی شور سبک و سنگین با ۴ و ۸ درصد نمک) بر رشد باکتری مشکل زا در این محصولات یعنی استافیلوکوکوس اورئوس در طول ۲۱ روز در شرایط نامناسب یخچالی( ۱۰ درجه سانتی گراد) تا رسیدن بهحد مسمومیت زای۱۰۶ < مورد بررسی قرار داده شد. نتایج نشان داد که غلظت های مورد مطالعه نیسین دارای اثرات ممانعت کنندگی معنی داری P<0.05 بر باکتری مورد نظر در هر دو نوع ماهی شور سبک و سنگین بود. علاوه بر آن اثرات بازدارندگی از رشد باکتری در نمونه های تیمار شده با غلظت بالاتر از۰/۷۵ میکروگرم بر میلی لیتر از نیسین قوی تر بود و با استفاده از نمک و نیسین بالاتر، رشد باکتری ها حتی تا روز دوازدهم کشت به تعویق افتاد در حالی که در تیمار بدون نمک ونیسین و در تیمار با ۴ درصد نمک و بدون نیسین، ماندگاری تنها تا روز سوم امکان پذیر بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.