مقاله بررسی پتانسیل میزان تولید بیوگاز از ضایعات سیب زمینی به روش هضم بی هوازی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پتانسیل میزان تولید بیوگاز از ضایعات سیب زمینی به روش هضم بی هوازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل میزان تولید بیوگاز از ضایعات سیب زمینی به روش هضم بی هوازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل میزان تولید بیوگاز از ضایعات سیب زمینی به روش هضم بی هوازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل میزان تولید بیوگاز از ضایعات سیب زمینی به روش هضم بی هوازی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بیوگاز به عنوان یکی از سوختهای پاک معمولا بوسیله هضم بیهوازی تولید می شود که به موجب آن ماده ارگانیک به وسیله فعالیت میکروبیولوژیک تجزیه می شود یک یاز منابع عمده ضایعات زیستی ضایعات حاصله از کارخانجات صنایع غذایی می باشد سیب زمینی به عنوان یکی از مهمترین محصولات کشاورزی مورد استفاده درصنایع غذایی است که دارای حجم ضایعات قابل ملاحظه ای می باشد دراین مقاله به بررسی پتانسیل تولید بیوگاز از ضایعات سیب زمینی که عمدتا شامل پوست آن می باشد پرداخته گردیده است. بدین منظور ابتدا یک پایلوت هضم بی هوازی با کنترل خودکار دردانشگاه فردوسی طراحی و ساخته شد . برای افزایش راندمان هضم فضولات دامی نیز با پوست سیب زمینی مخلوط شد نمونه پوست سیب زمینی از یکی از کارخانه های بزرگ تولید چیپس واقع در شهرستان مشهد جمع اوری گردید ابتدا آزمایشات اولیه برروی هر دو ماده برای تعیین شاخصهایی مانند میزان موادجامد کل tsمواد جامد ماده خشک فرار VS نسبت کربن به ازت C/N اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD انجام گرفت و سپس سیب زمینی و فضولات گاوی به ترتیب با نسبت ۸۰ به ۲۰ براساسماده خشک فرار مخلوط شدند که این نسبت اختلاط حاوی C/N= 24/4 میب اشدمیزان رطوبت موادداخل هاضم براساس وجود کل مواد خشک به میزان ۷ درصد حجم کل تنظیم و زمان ماند مواد در داخل هاضم ۲۸ روز در نظر گرفته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.